Нависоко акъл не вирее?! Волейболисти в „Аз обичам България“!

Ще стигнат ли отборите до реми в „Аз обичам България” на Гергьовден?

На два пъти равен резултат и два рекорда ще видим в новия оспорван епизод на „Аз обичам България”.

Навръх Гергьовден двамата капитани ще се изправят в следния боен състав: от страната на Юлиан Константинов, но с цели 16 см над него ще застане най-високият участник досега – 210-сантиметровият волейболист Евгени Иванов-Пушката. Женското присъствие в отбора на оперния глас ще бъде в лицето на Катя от дует „Ритон” и водещата Нана. Срещу тях, предвождани от Андрей Слабаков, ще се изправят старши треньорът на мъжкия волейболен отбор на ЦСКА Сашо Попов, мъжката половина от дует „Ритон” – Здравко и водещата на „Последно десет” в Станция Нова – Яна Грудева.

Освен рекорда за най-висок участник, който Евгени Иванов ще постави, още едно върхово постижение ще бъде постигнато утре. С отлична отборна игра, тимът на Андрей Слабаков ще познае 17 от общо 20 имена на прочути наши сънародници и така ще отбележи най-добрия резултат, постиган досега в този рунд.

Юлиан Константинов и Здравко от „Ритон” ще влезнат в сериозна конкуренция при музикалните задачи, а волейболистите в играта ще се окаже, че нищо не разбират от футбол.

В рунда „Средностатистически българин” ще разберем колко процента от българските жени са имали поне един Георги в живота си, както и колко процента от мъжете у нас ги очаква ракия и салата, когато се приберат у дома.

В деня на празника, на два пъти резултатът ще бъде изравнен, а в решителния последен рунд капитаните дори ще спрат колелото на една и съща цифра.

Ще стигнат ли обаче отборите до реми и как ще приключи гергьовската битка? Гледайте „Аз обичам България” в петък от 20.00 ч. в ефира на Нова телевизия.

Запис от предаването (епизод 7):