Най-добрите диджеи отварят диджей училище

Стартира първото DJ училище в София на 1 октомври!

POWER DJs TEAM SOFIA, DJ Marti G и BarTender.bg организират от 01.10.2012 в гр.София професионален курс за дисководещи – DJ. Целта на курса е хората, които го завършат, да притежават артистични способности, технически и музикални познания за професията дисководещ – DJ.

За тази цел организаторите ще проведат специална подготовка, включваща:
– Теория на музиката
– Техника и практика в миксирането
– Водене /Работа с микрофон/

Курсът е с продължителност 40 дни /без събота и неделя/

Провежда се от понеделник до петък, всеки ден от 17 до 21 часа, а всеки записан за курса получава програма за 40 дни. В тази програма е описано в кой ден кой учител ще преподава и какво. Описано е и кога ще има практика, за да може всеки от записаните да си направи сметка кои дни не трябва да изпуска от обучението и са му важни.

Конспектът за курса е от две части:
1. Музикална, включваща: стилове, понятия, термини, история и теория в музиката
2. Техническа – озвучителни тела, усилватели, микрофони, DJ пултове, ефект процесори, както и системи за възпроизвеждане на механична музика /грамофони, си ди плеъри, серато, трактори за VIDEO DJ/ и др.

Преподаватели: Подбрани са част от най-добрите диджеи в страната, сред тях:
Йордан Георгиев – Българско Национално Радио; DJ Marti G – Най-добрият Ретро DJ за 2010 и 2011 година; DJ Teddy Georgo – Най-добрият поп-фолк DJ за 2010; DJ Dian Solo – Deep Zone Project; DJ. Balthazar – Най-добрият Техно – Транс DJ за 2010 и 2011 година; DJ Jerry; DJ Цеци Лудата Глава; DJ Ники Палатков – Power DJ’s Team и Cin Sity София и други.

Ще има и логопед, който ще се погрижи за интонацията, правоговора и дикцията на учащите си по време на курсовете за работа с микрофон. След приключването на курса ще бъде проведен изпит по теория и практика. Изпитващата комисия ще бъде от преподавателите водили курса.

Петимата най-добре представили се ще имат възможност да пускат на специално парти в Jim Beam Club Center в София!

Без значение дали сте начинаещи или практикуващи диджеи, вие ще усвоите всичко онова /от А до Я/, което трябва да владее един професионален диджей.

Телефон за записване и информация: 0899 88 75 67.