„Най-хубавите години от нашия живот“ оживяват по БНТ на 31 декември

Кои са най-хубавите години от нашия живот?

БНТ отправя предизвикателство към спомените и емоциите на българина

Кои са най-хубавите години от живота на българина? Не пропускайте да разберете на 31 януари, точно в 21:00 часа, когато в ефира на БНТ1 стартира едноименният реалити формат.

Водещите Владимир Пенев и Александър Сано ще попитат зрителите с кой момент се гордеят повече – полета на Георги Иванов в Космоса през 79-та,  геройското покоряване на Еверест от Христо Проданов през 84-та или незабравимите футболни победи в паметното лято на 94-та?

Навръх Нова година бляскавата сцена на шоуто ще се превърне в място за трогателни срещи със Стоянка Мутафова, Джоко Росич, Слава Рачева, Васил Найденов, Орлин Горанов, Богдана Карадочева, Ваня Костова, дует „Ритон”, „Трамвай №5”. Незабравимата Леа Иванова и нейният хит „Шу-шу” ще бъде припомнен от Хилда Казасян. Песни от репертоара на великия Емил Димитров ще бъдат изпълнени от Рафи – „Нашият сигнал” и Ясен Зердев – „Ако имах чук”. Младата звезда Невена Цонева по брилянтен начин интерпретира емблематичната „Повей, ветре” на Паша Христова.

Благодарение на богатия фонд на БНТ само в шоуто „Най-хубавите години от нашия живот” зрителите ще се потопят в емоционални спомени. Това е първият по рода си формат в българския ефир, който прави ретроспекция на отминалите десетилетия, съчетавайки уникални архивни кадри с живи изпълнения в студиото.

Кои са най-хубавите години от нашия живот? Включете се в предизвикателството на честотата на БНТ и във Фейсбук страницата на шоуто https://www.facebook.com/nai.hubavite.godini.bnt .

Гледай видео запис от предаването онлайн