Най-лоши слухове плъзнаха за Вероника – отрича ги до един!

Вероника: „Не спирам да пея! благодаря за безплатния PR!“

През последните няколко дни някои сайтове пуснаха в интернет пространството „новина“ за това, че Вероника прекратява музикалната си кариера. Във въпросните сайтове се твърди, че изпълнителката слага край на кариерата си заради промените и проблемите в бранша напоследък. Статията споменава още за „изгонването“ на певицата от „Пайнер“, като причината за евентуален срив в кариерата й, какъвто разбира се, липсва.

Другата фалшива новина, която се появи е, че Вероника е бременна и това е причината за оттеглянето й от сцената.

Екипът на veronikamusic.eu веднага потърси певицата за повече информация около така наречената „новина“.

Ето какво сподели Вероника:  „Преди малко ми казаха за поредната глупост, която може да се роди единствено в подобен жълт сайт! Никога не съм давала интервю с подобна насоченост и такива думи не са излезли от мен!”

По повод „новината за бременността“, Вероника отговори: „Не, и това не е вярно! Когато бъде факт, бих го казала лично. Това е причина за радост и не е нещо, което не бих споделила с всички. Но засега не съм бременна. Някои хора явно доста са се потрудили да ми направят безплатен ПР! “

Неприятен факт е, че напоследък разпространяването на  лъжливи интервюта и „новини“  в Интернет пространството се среща все по-често и по отношение и на други изпълнители. Жертва преди седмица стана и Мария!

В момента Вероника е пълна с нови сили и готова за работа. Можем да ви зарадваме с новината, че Вероника ще вземе участие на предстоящите Годишни музикални награди на „ФЕН ТВ“, а съвсем скоро се очаква да разберем и в коя категория певицата ще се бори за приз.

Христо Василев

Виж Вероника, Магда, Елена, Димана feat. Илиян – Всичко се връща: