Най-лошият приятел – Даниел Петканов или Емил Конрад? Видео!

Патетичните предавания по телевизията останаха за пенсионерите, а интернет заживя свой собствен живот.

В топ 40 на най-посещавания видео портал – VBOX7 десетки хиляди гледания събират не „Биг Брадър“, „Музикална академия“ или подобни „произведения“, а двама млади таланти с чувство за хумор.

През новата седмица, случайно или нарочно, Даниел Петканов и Емил Конрад излязоха в пряк онлайн двубой.

По какво си приличат двамата? Свежи са, оригинални са и… правят успешни предавания, реализирани само по интернет.

Емил Конрад вече има 50 броя от своето шоу зад гърба си и е навъртял милиони гледания. Последното юбилейно издание е с тема „Най-лошият приятел“. Шоуто се появи още в края на миналата седмица във VBOX7.

Дали вдъхновен от идеята, Даниел Петканов – най-новата интернет звезда също записа предаване с тема „Най-лошият приятел“. Младокът беше спечелил титлата Мистър УНСС и няколко години се изявяваше с кратки забавни репортажи в „Часът на Милен Цветков“. Новите собственици на VBOX7 – Нова телевизия – създадоха нарочно шоу за Даниел, което се излъчва само по интернет. То се нарича „Класици“ и има шанса с бързи темпове да догони другата звезда – Емил Конрад.

Вижте сами „войната“ на тема „Най-лошият приятел“. И докато доскоро войните се водеха в ефира в битка за ТВ рейтинг, „новата мода“ е конкуренцията в интернет. Ефирните и „традиционни“ медии се бият за половинката от процента, но премълчават жестоката истина – че хората вече масово се оттеглят от „синия“ екран и насочват вниманието си към това, което ще видите по-долу:

Емил Конрад: Най-лошият приятел!

Даниел Петканов: Най-лошият приятел