Най-лошото време на света по National Geographic Channel

ПРЕМИЕРИ през ДЕКЕМВРИ – NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL

Роден на пътя (10×60)
понеделник, 2 декември, 20:55 часа
премиера на новия сезон

Документална поредица за мотоциклетизма с незабравими герои, от създателите на „Бързи и шумни” (Fast n’ Loud) и „Американски Чопър” (American Chopper).

Златна треска (10×60)
понеделник, 2 декември, 21:55 часа
премиера на поредицата

Поредицата “Златна треска” е посветена на мита за Клондайк и неустоимото изкушение да търсим съкровища в днешни дни. Има причина златото да се нарича ценен метал – просто не е толкова много.

Наркотици ООД IV (10×60)
четвъртък, 19 декември, 21:55 часа
премиера на новия сезон

С изключителен достъп, четвъртият сезон на „Наркотици ООД” ще ви отведе от Атлантик Сити до Сан Франциско, Маями и Кингстън в Ямайка, за да разкрие света на трафикантите, дилърите, потребителите и полицаите в тъмните сърца на най-прословутите наркоградове в света.

Мафия (6×60)
петък, 20 декември, 21:55 часа
премиера на поредицата

В началото на 70-те години, една скрита империя на престъпления, насилие и власт управлявала улиците на Ню Йорк. Американската мафия била оглавявана от пет фамилии, а семейните босове били недосегаеми. Никой не признавал публично, че тази организация съществува, докато един бос не решил да наруши правилата.

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДАВАНИЯ ЗА КАТАКЛИЗМИ
Неделя, 20:55 часа

Топ 10 на природните бедствия
8 декември
премиера

В това двучасово специално предаване на National Geographic десет световни експерти съставят списък на най-важните природни бедствия в историята. С видеозаписи на очевидци, архивни материали и модерна компютърна графика, те разкриват основните моменти, превърнали естествените феномени в катастрофи за човечеството и обясняват защо бедствията, които са избрали, наистина са променили правилата на играта и заслужават своето място в класацията.

Затъмнение
15 декември
премиера

Представете си десетдневна авария в електрозахранването. Ден първи: метрото спира и улиците в градовете се задръстват. Ден втори: храната в хладилниците се разваля, а спешните служби са претоварени. Ден трети: някои хора нямат вода, щандовете в супермаркетите са почти празни. А остават още седем по-ужасни и опасни дни. „Затъмнение” е нов двучасов филм за последствията от кибер-атака, която унищожава електрическата мрежа. Действието се развива в реално време, сякаш всичко се случва наистина. Смел, задълбочен и много увлекателен, филмът разказва измислените истории на обикновени американци, в чийто живот настъпва пълен хаос и на едно семейство, което подготвено за най-лошото. Той включва материали, събрани от широк кръг хора, като домашни видеоклипове, снимани по време на проблеми с електричеството и други аварии, както и възстановки на реални събития. Вижте какво е нужно, за да оцелееш от първия ден и кой ще остане невредим докато лампите светнат отново.

Най-лошото време?
22 декември
премиера

Времето става все по-непредсказуемо и странно. Ставаме свидетели на хаос, смърт и унищожение по целия свят. В Индия, подранилите мусони са безмилостни и причиняват наводнения, които заливат цели градове. В Китай, от небесата се изсипва огромна градушка, която унищожава реколтите и убива мнозина. В Австралия, рекордни горещини водят до пожари в цялата страна. Разрушени домове. Жертви. През последните десет години се надигнаха невиждани урагани и торнада, за които дори „ловците на бури” не бяха подготвени. Изглежда времето е извън контрол, но и в миналото е имало тежки засушавания, бури и наводнения. Винаги ли е било толкова зле? Учените вече знаят, че светът се затопля. Сега, те бързат да открият какъв ефект оказва това върху климатичните явления. Дали торнадата стават по-мощни? Дали ураганите зачестяват? И как затоплянето може да доведе до по-студени зими?