Най-новите коледни филми по TV7 – видео и инфо

Акценти от филмовата програма на TV7 (23.12.2013 – 29.12.2013)

24.12.2013, вторник, 21:00ч
„Коледно приключение” (Holiday Road Trip)
романтична комедия, САЩ, 2013
Режисьор: Фред Олен Рей
В ролите: Шели Лонг, Ашли Скот, Патрик Мълдън

Гледай видео анонс онлайн

Двамата колеги от престижна Вашингтонска фирма за домашни любимци – Пат (Патрик Мълдън) и Мая (Ашли Скот) – са тоталните противоположности! Точно преди Коледа, те трябва да заминат заедно в командировка. Той е непорастналото дете, което живее ден за ден, а тя – сериозната и амбициозна дама, за която кариерата е едно от най-важните неща в живота. Човек се опознава истински, докато е на път! Проследете множеството комични ситуации, пред които ще бъдат изправени двамата герои в това наистина забавно „Коледно приключение“.

25.12.2013, сряда, 22:30ч
„Коледна лудория” (Christmas Caper)
семейна комедия, драма, САЩ, Канада, 2007
Режисьор: Дейвид Уинклър
В ролите: Шанън Дохърти, Стефани фон Пфетен, Тай Олсън

Гледай видео анонс онлайн

Отчасти вдъхновен от хита на Рон Хауърд “Гринч” телевизионния филм “Коледна лудория” разказва за крадлата Кейт Доув, която след провалена измама се завръща обратно в родното си градче в щата Кънектикът където е принудена да надзирава своите племенници докато родителите им се завърнат за коледните празници.

Докато духът на Коледа постепенно обладава градчето, Кейт замисля план за отмъщение срещу бившия си партньор Клайв, който я е предал.

Но наближаващите празници и прекараното време с племенниците успяват да повлияят на младата жена по начин който тя не е очаквала и не след дълго тя започва да преосмисля начина си на живот и отношенията си с останалите хора.

26.12.2013, четвъртък, 20:30ч
„Коледа край Мисисипи” (Christmas on the Bayou)
романтичен, САЩ, 2013
Режисьор: Лесли Хоуп
В ролите: Хилари Бъртън, Тейлър Хилтън, Ранди Травис

Гледай видео анонс онлайн

Разведена и вглъбена в работата си, героинята на Хилари Бъртън решава да замине в родния си град, където да прекара Коледните празници с нейния син и майка и. Минавайки през един истински романс, тя ще преоткрие къде наистина принадлежи нейното сърце.

27.12.2013, петък, 20:30ч
„Агент под прикритие” (The Spy Next Door)
екшън комедия, САЩ, 2010
Режисьор: Браян Левант
В ролите: Джаки Чан, Амбър Валета, Кевин Кристофър Браун

Гледай видео анонс онлайн

Суперзвездата на бойните изкуства Джеки Чан е Боб Хо, таен агент на ЦРУ, който решава да се откаже от кариерата си в шпионажа и да създаде семейство с приятелката си и съседка Джилиан (Амбър Валета). Но на Боб му предстои една последна мисия преди Джилиан да се съгласи да се омъжи за него – той трябва да спечели трите й вироглави деца.

Когато се налага Джилиан да замине внезапно, Боб се пише доброволец да гледа децата, за да спечели одобрението им. Едно от тях обаче, по грешка сваля от компютъра му тайна формула. Тогава се появява руски терорист, който е и най-големият враг на Боб.

Така печеният агент е принуден да се справя едновременно с ролите си на шпионин и баща, но мисията се оказва най-трудната в живота му…

28.12.2013, събота, 23:30ч
„Търсене на справедливостта” (Seeking Justice)
драма, трилър, САЩ, 2011
Режисьор: Роджър Доналдсън
В ролите: Никълъс Кейдж, Ксандър Бъркли, Харолд Перинео

Гледай видео анонс онлайн

Винаги има уловка. След като красива жена е нападната от непознат, съпругат й е твърдо решен сам да се заеме със случая, вместо да предостави информация на полицията. За целта той наема местна групировка, която да разнищи случилото се.