Назлъ разбира, че Елиф е бременна в Част от мен еп. 25, 28.03.2016 + гледай онлайн

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Информация на Теленовелас Новини:

Насрочено е делото на Султан. Тя се надява да излезе от затвора за рождения ден на Елиф. Прощава се с Айше. Елиф пише своите мисли в дневник, който ще даде на детето. Дефне кани Кахраман на вечеря. Той й отказва, но тя настоява да си помисли. Иска да резервира места в някой ресторант. Кахраман отново й отказва.

Керем отива у Елиф, за да поговори с нея. Шюкран злорадства, че Кахраман и Дефне са се изложили пред всички. Мерием споделя на Якуб, че Керем не се е прибирал в хотела. Моли брат си да провери какво е станало. Той обещава да поговори с племенника си. Керем пита Елиф защо не му е разказала нищо. Тя започва да се оправдава. Керем отново й признава колко много я обича – надявал се е тя да отвърне на чувствата му, макар винаги да е срещал отпора.

Елиф му съобщава, че Къймет е забранила да се говори по този въпрос. Керем избухва, защото смята, че й доставя удоволствие той да тича след нея. Назлъ се прибира от магазина. Елиф отново му обяснява, че не е могла да му разкрие за какво става въпрос. Керем се чувства виновен, че я обича. Назлъ чува скандала. В яда си Керем се изпуска, че Елиф е бременна от Кахраман. Назлъ разбира цялата тайна. Керем си тръгва. Назлъ пита кака си дали наистина е бременна. Елиф се опитва да й обясни всичко.

Султан се разкайва, че е обвинила дъщеря си. Споделя с Айше как Максут й е разказал, че Елиф е опетнила честта им. Султан му повярвала и се скарала с дъщеря си, но сега вече осъзнава грешката си.

Назлъ упреква сестра си, че е забременяла от Кахраман. Елиф се опитва да й обясни, че не е това което си мисли. Иска да разкаже на сестра си всичко отначало. Назлъ не иска да чуе историята. Заключва се в стаята си. Елиф й заявява, че не е направила нищо лошо, но не могла да разкаже на малката си сестра какво се случва. Елиф отново повтаря, че не е направила нищо лошо. Моли Назлъ, щом се успокои, да слезе долу, за да поговорят.

Надзирателката съобщава на Султан, че е време да отиват в съда. Адвокатът дава надежда на жената, че след изслушването ще я освободят. Назлъ си събира багажа и напуска къщата на Джелял. Елиф я търси в стаята, но не я намира. Разбира, че си е тръгнала. Разказва на Кахраман за скандала със сестра си.

Якуб се опитва да се сближи с баща си. Зия му доверява, че Кахраман също е правил грешки, но се държи на краката си. Извинява се на Якуб. Заявява му, че не ги дели с брат му. Якуб приема извинението на баща си. Казва на Зия, че Керем също е разстроен. Затова и сега живее на хотел. Дефне отива при Шюкран и благодари, че е спасила живота й.

Елиф разказва на Кахраман за караницата, която са имали с Керем. Назлъ сяда на една пейка в парка. Обажда се на Селим, за да поговорят. Той обещава да отиде при нея. Кахраман и Елиф тръгват да търсят момичето.

Вейсел отива при Максут. Човекът е изненадан от разкоша, в който живее братовчед му. Максут се хвали колко бързо е станал богат. Предлага на Вейсел да работи за него.

Елиф моли Кахраман да се обади на Селим. Момчето му казва къде се намира Назлъ.

Якуб настоява Керем да се върне вкъщи. Племенникът му отговаря, че няма да го направи, заради Кахраман. Якуб сменя темата и пита Керем за Кадир. Той моли вуйчо си да го остави сам.

Кахраман отива да говори с Назлъ. Селим моли момичето да го изслуша. Обещава, че ако не се разберат, ще й помогне. Кахраман разказва накратко защо Елиф е направила този избор. Поема вината за всичко. Заявява на момичето, че сестра й не е направила нищо, от което да се срамува. Назлъ се извинява на сестра си.

Якуб се прибира и вижда Тунч да загрява. Пита Гюлсюн кой е този мъж. Тя отговаря, че е треньорът на Шюкран. Якуб предупреждава жена си да внимава с този мъж. Шюкран го упреква, че я ревнува.

Кадир търси Керем в хотела. Назлъ се прибира. Кани Кахраман да остане на кафе. Той приема.

Якуб също отива да тренира с Шюкран.

Назлъ пита Елиф какво ще правят, когато майка им излезе от затвора и разбере за бременността. Сестра й отговаря, че е готова на всичко за свободата на Султан.

Джелял споделя на приятеля си, че Елиф има рожден ден. Кахраман мисли да я изненада. Кани Елиф на вечеря. Тя първо му отказва, но той настоява. Момичето приема.

Изслушването е минало. Султан се връща в затвора, за да се подготви за освобождаването си.

Айше я пита дали децата й знаят. Жената й доверява, че ще ги изненада.

Максут прави план, с който да нанесе удар на семейство Юрокхан.

Якуб гони треньора от дома си.

Кахраман купува скъпо колие на Елиф за подарък.

Дефне се приготвя да отиде на вечеря с мъжа си. Праща му SMS с адреса на ресторанта.

Султан излиза от затвора. Прощава се с Айше.

Дефне пристига в ресторанта.

Кахраман отива да вземе Елиф от къщата на Джелял. Тя слиза по стълбите красива като принцеса…

Дефне чака мъжа си да дойде в ресторанта. Звъни му, но телефонът му е изключен. Започва да се притеснява.

Къймет отива да се извини на Зия. Моли го за прошка. Той й отвръща, че за него тя вече е непозната. Съветва я да се покае не пред него, а пред Всевишния…

Гледай видео запис от сериала онлайн