„Не давам да си чужда“ на Алисия и Тони Стораро – видео хит от Фен ТВ

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=0gkrtMkSRb8

Алисия и Тони Стораро представиха в ефира на Фен ТВ дуетната си песен „Не давам да си чужда“.

„Идеята за дует дойде спонтанно. Срещнахме се с Тони на събитие и приехме насериозно желанието си, защото през годините често сме говорили за дует, но като че ли сега му дойде времето.”, разказва Алисия. „Музиката е дело на младия композитор Радомир Кишев, с когото аз работя не за първи път и тази песен я поръчах за мен, но в последствие Тони я хареса и бяхме убедени, че това е нашата песен. Текстът също се получи от раз.”, допълва хитовата изпълнителка.

„Преди повече от 10 години аз взех участие в песента на Алисия – „Няма да те дам”. Там пеех вокалите. И сега, след толкова време, се радвам, че се събрахме отново. Реших да постъпя кавалерски и оставих повечето неща в нейните ръце – и като текст, и като музика, и в клипа. А и тя е много красива жена, нека повече нея да гледат феновете ни, отколкото мен”, смее се топ-звездата Тони Стораро.

Интересен факт е, че малкият Валери също имал думата за текста на песента. Алисия разказва, че обсъжда със сина си много от творческите си идеи и неведнъж малкият й е давал страшно адекватни съвети и мнения.

В първоначален вариант трябвало да се пее „Спри да ровиш в сърцето ми”, но първокласникът споделил с майка си, че тази дума „ровиш” му се вижда много страшна за целта и фразата била променена на „спри да чупиш ти сърцето ми”.

Видеоклипът на „Не давам да си чужда” е с лек сюжет и чак накрая се разбира замисълът. Действието се развива в хотелска стая, а кадрите наблягат на емоциите и чувствата на изпълнителите и са режисирани от Александър Моллов.

Фолк певицата Джина Стоева нaпycĸa „Apa мюзиĸ“ , като изригна, че колежката й Алисия й извъpтялa мpъceн нoмep, oтмъĸвaйĸи й настоящия суперхит.

„Чашата преля това, че записахме дуетна песен със Стораро, а в последствие разбрах, че Алисия е записала песента със Стораро“ – казва Джина Стоева пред Signal.bg.

Алисия отвръща – „Съжалявам, че излизането на песента е съпътствано от поредния „скандал” около името ми. Ще бъда кратка, точна и ясна: песента „Не давам да си чужда” никога не е била предназначена за никого друг, в това число и за Джина Стоева. Тя е поръчана лично от мен по мои идеи на композитора и той може да го потвърди. Да „крада”, както ме обвиняват в публичното пространство в момента, не е в стила ми, никога не е било и няма да бъде! А на колежката ми Джина Стоева пожелавам само успехи в професионален и личен план!”

Текст на „Не давам да си чужда“ –

Алисия:
Ти да ми го върнеш ли дойде?
Така ли правиш с бившите?
Недей, боли!

Тони Стораро:
Нали, като боли не идвай тук,
нали за тебе бях боклук!?
Hали избра да бъдеш ти с друг.

Припев:
Спри да ме тровиш вече, спри,
cпри да чупиш ти сърцето ми!
Kажа ли, че там боли ме,
сякаш казвам: „Удари ме“! Спри!
Спри да говориш вече, спри
спри да бягаш от ръцете ми.
Полудявам да те нямам.
Не давам да си чужда – съжалявам.

Алисия:
Ти по-лош си от най-лошите,
но как ми липсват нощите – това с теб.

Тони Стораро:
В теб е класно и мръснишкото,
така ме хвърли в нищото.
Hо пак да искам тебе аз не спрях.

Припев:
Спри да ме тровиш вече, спри,
cпри да чупиш ти сърцето ми!
Kажа ли, че там боли ме,
сякаш казвам: „Удари ме“! Спри!
Спри да говориш вече, спри
спри да бягаш от ръцете ми.
Полудявам да те нямам.
Не давам да си чужда – съжалявам. x2

 
По темата: ,