Не е „Дежавю“ – пред теб е Deyan с първия си хит! (ВИДЕО)

Деян Дженков – “Déjà Vu” (премиера)

На стилна обедна промоция в клуб Chervilo днес (20 май), Монте Мюзик представи новото попълнение в своя каталог – Deyan и неговия дебютен проект “Déjà vu.

Журналисти и приятели на певеца се събраха, за да видят свръхестественото видео. Идеята за сюжета на видеоклипа е на Deyan, а реализацията на режисьора Васил Стефанов.

Действието се развива в двореца Враня, партньор на Deyan във видеото е сървайвърката Силвия Радулова. Двамата са странна „влюбена” двойка, всеки от тях притежава свръхспособности, които използва, за да вземе надмощие над другия. По време на снимките им се налага лично да изпълнят много каскади, за които им помога екипа каскадьори от Stunt Factory.

Deja Vu” е изцяло авторско парче направено по музика, текст и аранжимент на Графа. Сингълът е с денс и R&B звучене и обещава да се превърне в един от хитовете на лятото.

Биография:

Деян Дженков е роден на 28.03.1989 година в град София. Започва да пее когато е на 12 години. Участва в множество конкурси и фестивали. През 2004 година печели първото място в „Хит – 1”, а през 2006 година участва във фестивала „Бургас и морето” в категорията млад изпълнител. Деян Дженков е лауреат на  конкурсите „Изгряват звезди” (Петрич), „Милион чудеса” (Банкя), „Сребърна Янтра” (Велико Търново), „Сезони” (Бургас).

През 2009 година Деян достига до полуфинала на Евровизия с песента „Имам твоето име”. На Евровизия Деян се запознава с Графа и му споделя, че би искал да се развива като самостоятелен певец, любимия му стилове са R&B и хип-хоп и че мечтата му е Графа да напише песен за него. Не след дълго Деян се присъединява към каталога на музикална компания Монте Мюзик и Графа композира дебютния му сингъл “Deja Vu”.

Deja Vu – премиера:

 
По темата: ,