Не е истина: Клонират Константин по DSTV?! (+видео)


Видео премиера: Мирослав – „Женски номера“

Музикална компания „Real enterprises“ представя своя нов изпълнител – Мирослав.

25-годишният софиянец дебютира пред аудиторията с песента „Женски номера“.

Парчето е авторско. Музиката и аранжиментът са на Иван Йосифов, а текстът е дело на Катя Стойкова.

Докато гледате клипа ще помислите, че получавате дежа-ву. Компанията Real Enterprises намери мъжкия двойник на ПреславаПреслав, а сега и Мирослав, приличащ на клонирания Константин!

Мирослав: Не ме притесняват сравненията с Константин

Мирослав Наков e роден в София на 22 октомври 1985 г. Още от малък имал влечение към музиката и посещавал уроци по пеене и пиано. Учителката му обаче забременяла (разбира се, не от него) и той се насочил към спорта. Започнал да се занимава с джудо, но в последствие прекратил кариерата си заради травма. Миро завършва основното си образование в спортното училище „Васил Левски”, а по-късно и Механотехникум в гр. София.

В семейството си има музикант, който от дълги години живее и свири чужбина, но при самия него всичко се случва на шега. Мирослав започнал да пее съвсем любителски по заведенията, които посещава. Той е изключително харизматичен и бързо става любимец на аудиторията. Притежава дарбата да кара хората да забравят за тревогите си и да се почувстват главни герои в центъра на купона.

Изпълнителят на музикална компания „Real enterprises“ участвал на няколко прослушвания и на караоке-конкурс по известна телевизия. Решава да подпише договор с фирмата на Николай Първанов-Китаеца, за да даде на българския музикален пазар една глътка свеж въздух. „Имам амбицията да дам на публиката новото, по-различното, и най-вече излязло от стереотипите, поп-фолк звучене“, споделя Мирослав.

Веднага след появата на дебютното му парче „Женски номера“ започнаха да се появяват мнения за приликата му с Константин. „Със сигурност имаме визуално сходство, но аз ще търся собствен стил и собствена пътека за реализация. Не ме притесняват сравненията с него“, казва Мирослав.