Не ме оставяй еп. 111, 112, 113, 114, 115 с онлайн видео от 24, 25, 26, 27, 28.04.2017

111 епизод
Микаела нарушава мълчанието!

Гонсало се изправя пред трудна дилема без да знае какво да прави в ситуацията с дъщеря си. От една страна, огромната обич, която изпитва, не му позволява да я издаде, от друга – съвестта му не може да понесе да ѝ се размине за цялото зло, което е причинила и да не въздаде справедливост за смъртта на приятеля си Алфонсо.

След цялото разследване, Леонел научава, че детето, погребано в гробницата на семейство Мурат, не е неговото дете. Като научава това, той се захваща на мига да разследва къде и кой е истинския му наследник.

Сега, когато Адриана живее с врага, Хулиета не смята да позволи да ѝ отнемат отново единствения ѝ роднина. За това, с помощта на Тобиас, Хулиета успява да се свърже с племенницата си и да измислят план как да се срещат тайно.

Микаела е принудена да разкрие голямата тайна, която е крила толкова дълго време. И пред цялото семейство, тя разкрива, че Тобиас не е син на Чело, а на Нурия… превръщайки го в един наследник на Мурат…

112 епизод
Гонсало издава Нурия!

Тобиас губи емоционалния си контрол като научава, че е наследник на Мурат. Цялата му омраза се насочва към Микаела, защото тя му е отнела възможността да води живот, изпълнен с лукс и удобства.

Ракел признава пред Валентина и Мау, че Нурия се е опитала да ги убие по време на сватбата на Паулина и Адриан.

С цялата болка в сърцето, Гонсало решава да издаде собствената си дъщеря, за да си плати за всичко, което е извършила срещу него и семейството.

След повдигане на обвинение срещу Нурия, полицията я търси в апартамента ѝ, но тя е избягала в сервиза на Феликс.

113 епизод
Нурия излага Валентина на опасност!

Валентина е отведена в сервиза на Феликс, където се събужда завързана. Когато открива, че собствената ѝ леля стои зад отвличането, тя се изплашва, защото живота ѝ ще послужи за шантаж, от който да измъкне пари от Мурат.

Бето намира колата на Вали изоставена на улицата и се досеща, че нещо лошо се е случило. Той веднага съобщава на Гонсало, който си представя най-лошото.

Нурия заплашва Валентина да се отърве от нея и да убие две заека с един камък. От една страна, да нарани сърцето на баща си като отведе любимата му внучка, а от друга – да измъкне толкова пари, че да може да избяга от страната…

Дали Нурия ще постигне своето?!

115 епизод
Валентина има цена!

Феликс е натоварен със задачата да поиска откуп за Валентина. Изплашен от ситуацията, Гонсало веднага приема и се съгласява да предаде голяма сума пари в замяна на свободата на внучката си.

В това време, Нурия признава пред Валентина всичките си престъпления, които е извършила срещу семейството. С това показва колко зла може да бъде и колко е огромна омразата, която е изпитвала към сестра си Паулина.

Леонел се опитва да спечели обичта и доверието на сина си като му като му предоставя неограничени средства. Благодарение на това, Тобиас започва да променя поведението си и веднага усеща властта, която притежава над останалите.

Отчаян, че не може да направи нищо, Мау страда, защото смята, че може да изгуби Валентина завинаги. А ако това се случи, животът му ще изгуби смисъл и желанието му да живее ще изчезне завинаги…

Дали Мау ще успее да види Валентина и да ѝ признае голямата си любов?!

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Не ме оставяй