„Не мога да спра да правя секс!“ – „Споделено с Камелия“

„Споделено с Камелия“ продължава с много нови интересни теми и нестандартни гости и през тази седмица. Лекари, изобретатели, пчелни лечители, нимфоманки и още много! Ето и какво ще видим до петък в социалното токшоу, всеки ден от 16:30 по ТВ7!

31.01.2011 г. – „Диагноза уби майка ми”

Дългогодишен хирург споделя, че след като брат й се разболял, майка й не могла да го понесе, разболяла се психически и ослепяла. Жени, които живеят втори живот пък ще разкажат как близките им са го превъзмогнали.

01.02.2011 г. – „Изобретих ново колело”

Трудовият стаж на Христо Тунчев изцяло минал в автомобилни предприятия. Този опит му помогнал и той изобретил уникално колело, което се задвижва не с педали и вериги, а със специална система от лостове. Друг участник влиза в студиото, возейки се на изобретението си, а Камелия в типичния си стил не остана по-назад и също тества иновативното превозно средство.

02.02.2011 г. – „Болен съм от СПИН”

ХИВ позитивен твърди, че е заразен с вируса в затвора от мръсните инструменти на зъболекар, при който се е лекувал. Истинали е твърдението му, ще разберете, ако гледате предаването.

03.02.2011 г. – „Апитерапията”

От това издание на „Споделено с Камелия” ще научите повече за лечението с пчелни продукти и с пчелна отрова. Ще разберете и как се прави масаж с мед.

04.02.2011 г. – „Нимфоманка ли съм?”

В „Споделено с Камелия“ ще си говорим зажените, на които един час и един мъж никога не са им достатъчни, а именно – така наречените нимфоманки. Съпруга и майка на две деца твърди, че обича постоянно да прави секс и се определя като нимфоманка.