„Недей и ти“ – премиера от Нелина по Планета ТВ, видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=5RShGszVdbo

След суперуспешната балада “Изповед”, която представи в началото на 2013, Нелина отново провокира вниманието на меломаните. Този път изпълнителката заложи на бързо и динамично парче, в унисон с модерните за сезона ритми. Неговото заглавие е “Недей и ти”, а автори на този проект са композиторът Светослав Лобошки и текстописката Дони Василева.

Самата Нелина сподели с почитателите си във Facebook – “Най-после имам с какво да ви зарадвам напук на гадното време. Вчера уловихме последните слънчеви лъчи и заснехме клип на най-новото ми поп-фолк парче”, допълни още звездата в края на ноември.

За режисурата на лентата Нелина се довери на Николай Скерлев, а снимките бяха реализирани в студио и на кариера край София.

Видеото залага предимно на имиджови кадри, но в него е вплетена и любовна история, в която на изпълнителката партнира непознат красавец.

С екстремни каскади, заснети на кариерата, в клипа участие взема и каскадьорката Силвия Радулова. Самата Нелина блести с няколко ефектни и разнообразни визии.

Инфо: Planeta.TV

 
По темата: