Недялко напуска Биг Брадър и реве като дете – видео

Истински цирк разигра Недялко Лазаров от „Биг Брадър ол старс“, когато разбра, че е първият, който напуска Къщата. Той излезе на елиминации заедно с русата Златка Райкова, Киро Скалата и Джийсън Брад Люис и се оказа най-слабо подкрепеният от зрителите съквартирант.

Недялко си тръгна съсипан, поставил на главата си корона, която съквартирантите му подариха. Той просрочи дадената му от Биг Брадър минута за сбогуване със съквартирантите, защото искаше да дръпне прощална реч, преди да тръгне. „Имаме една минута, да бъдем повече от всякога заедно“, каза Недялко.

„За разлика от всички хора тук, аз не иска да си тъгвам“, изплака той. Помоли съквартирантите за прошка и им каза, че ги обича. Призна им обаче, че не им е дал цялата си любов, защото навън го чакали хората, които наистина го обичат.

Ямболията се беше издокарал с нещо като екип за футбол, а на краката си беше нахлузил бели домашни чехли. Той излезе от Къщата в това облекло, към което добави и своята корона. На сбогуване поиска да каже последното изречение от песента на Джийсън, която трябваше да изпълни пред публиката. В превод то гласи: „Това не е краят, това е само началото“, но Недялко държеше да го каже на английски, което му създаде известно затруднение.

След това започна да реве и да нарежда, както той си знае: „Истински бях, такъв ще си остана“.

„Ръкопляскайте на театъра, да се поклоним на негово величество зрителя“, продължи с цирка Лазаров.

„Не искам да си тръгвам от тук, не иска-а-м“, разрева се Недялко горестно при излизането си от Къщата, подканян неколкократно от гласа на „Биг брадър“.

Той се обърна съм всички българи и към всички емигранти, накара съкартирантите да се поклонят „тук, пред негово величество зрителя“, но се поклони само той. „Носете доброто във вас“, призова още Недялко. През цялото време, докато играеше своята трагикомедия, той плачеше, че не иска да си ходи, но се наложи все пак да напусне Къщата. След това помоли Ники Кънчев да говори с Биг Брадър да го върне в шоуто. Според него е излязъл, защото никой не обича силните играчи като него и гледа да ги изгони.

С най-висока зрителска подкрепа беше Златка Райкова, въпреки че Джийсън предположи, че тя ще напусне първа. „Усещам го във въздуха“, каза певецът. Самият той се класира само на 70 гласа след Златка. Всички в Къщата съжалиха, че точно Недялко напуска, трогнати от неговите искрени сълзи.

Ники Кънчев се поддаде на Джийсън

Водещият на риалитито Big Brother All Stars Ники Кънчев шокира аудиторията, хващайки Джийсън за кръста отзад. Това се случи по време на музикалното изпълнение на Людмил, в което той изпълняваше песен на Недялко. Джийсън се справи прекрасно и дори влезе в ролята на шоумен, качвайки се на масата на гостите в студиото. После певецът се обърна с гръб към водещия Ники Кънчев, подканвайки го да го хване за кръста. Изненадващо, Ники се поддаде и хвана Джийсън.

Людмил Августинов демонстрира доста добро сценично поведение, което възхити всички в залата. Очевидно същото се случи дори и с Ники Кънчев, който влезе в шоуто с пълна сила.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: VsekiDen.com, агенция ПИК и Kliuki.bg

 
По темата: ,