Некласиралата се Поли Генова: Чувствам се горда българка

Поли Генова: Има смисъл да участваме в Евровизия

Певицата Поли Генова, която представи страната ни на Евровизия тази година, вече се завърна от Дюселдорф и още в понеделник разказа на своя колега – водещия Марк О’Селски за впечатленията си от конкурса.

Поли не успя да стигне до финала, но вместо разочарована, тя дойде в студиото на предаването „На инат” по Нова ТВ усмихната и заредена с енергия.

Оказа се, че певицата е забравила телефона си в Дюселдорф, а Марк О’Селски се пошегува, че може би го е забравила в нечия стая след конкурса.

На въпрос на Марк, дали се връща от Германия като победител или като победен, Поли отговори: „Чувствам се горда българка, защото на Евровизия аз и моят екип дадохме всичко от себе си и мисля, че се представихме достойно. Виждам го по реакциите на публиката и на хората около мен, много ми беше важно те да са доволни. Определено усещам подкрепата на публиката.”

Поли Генова отрече регламентът на конкурса да е оставил лош вкус у нея и каза, че имало смисъл България да продължава да участва на Евровизия, защото важното било да правим качествена българска музика и бъдем конкурентноспособни спрямо останалите европейски държави.

„Трябва да продължаваме да се борим” – категорично заяви младата певица и се разплака, когато видя видеото с поздравите на всички български изпълнители, дошли в студиото на предаването „На инат”, за да подкрепят Поли и кампанията на Марк О’Селски за българската музика.

В първите две седмици на месец май Графа, „Остава”, Янка Рупкина, Мария Илиева, Боян, Криста, „БТР”, Мариана Попова, Орлин Павлов, Любо Киров, Рут Колева и „Мастило” закриваха всяка вечер шоуто на триизмерното магаре със свои изпълнения.

Видео от интервюто:

 
По темата: ,