Нелина от Дийп Зоун се скри при мулат – в България е ад!

Животът на Нелина от „Дийп Зоун проджект” е станал истински ад след като „Господари на ефира” разказаха в национален ефир историята за сексуалния маниак, който я тормози вече четири години.

Вместо да спре с атаките си, мъжът продължава още по-агресивно да я напада, научи „Уикенд” от нейни близки. Представящият се като Емил Марков психопат даже твърди, че певицата е имала връзка с дознателя, който е провел разследването по жалбата й срещу него. Според него, тя е напуснала страната, съобщава HotArena.

20-годишната изпълнителка се оплака в национален ефир, че системно е преследвана, заплашвана и обиждана от мъж, който може да й бъде баща. Всичко започва през 2013-а, когато е едва на 16 години и участва в „Х Фактор“. Преследвачът й по онова време е на 43. Оттогава досега той препълва профилите й във Фейсбук с перверзни и агресивни коментари, които превръщат в кошмар живота на момичето. То опитало да се защити, искайки съдействие от органите на реда. Но дори и те се оказват безсилни пред агресора, който знае къде живеят и Нелина, и семейството й в родния на певицата Казанлък и вече тормози не само нея, но и всичките й близки.

Вероятно заради безизходицата, Нелина се обръща към „Господари на ефира”. Това обаче май ще се окаже грешка. По данни на „Уикенд” от деня на снимките на репортажа е започнал истинският ад в живота й. Тя вече не може да излезе спокойно на улицата. Агресията на маниака станала толкова неконтролируема, че се наложило да се крие не само от него, но и от целия свят. Доказателство са думите му, които той публикува на нейната Фейсбук страница веднага след като е сгащен от репортера Боби Ваклинов. Това става седмици преди излъчването на репортажа.

„Разбрах, че си в Англия при онзи мулат. Е, когато една певица остане без участия (логично) в родината си, има много свободно време да пътува. Нелси, ако не знаеш, за всеки случай да ти кажа, че Република България, Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия имат спогодба за екстрадиция. Срещу теб и други хора има внесен сигнал в Софийска градска прокуратура, която трябва да провери цялата дейност по преписката на Районната прокуратура и СДВР. При доказан опит за набеждаване пред орган на властта те грозят от една до шест години лишаване от свобода”. Това пише представящият се за Емил Марков маниак.

Става ясно, че „Господари на ефира” не само не са го уплашили, а напротив – дори са го нахъсали да продължи тормоза си над нея. Дали наистина певицата е в Англия, „Уикенд” няма информация. Не е изключено обаче да се е укрила при приятели в чужбина, още повече, че групата напоследък се изявява с друга певица, макар че официално все още работи с Нелина. От снимките на момичето, както и от други постове на Емил става ясно, че тя действително има близък, който е цветнокож. Не е ясно обаче по какви канали преследвачът е стигнал до информацията, че неговата мишена в момента е именно с него.

Психопатът твърди, че на Нели й харесва да бъде обект на интереса му. „Нашата връзка се простира отвъд външността, физическото”. Би ли отрекла пред всички, че ми каза тези думи ?! Да, така е, за мен никога не е имало значение, че лицето ти не е хубаво без грим, че поне аз те намирам за нисичка, че почти „не страдаш” от гърди, че когато говориш, гласът ти далеч не е от най-нежните… Ако беше свястно момиче, щях да те харесвам и обичам изключително много!”, пише „Емил Марков”.