Нелина призна в „Нова“, как мъжът й щял да я „копае на Витоша“

Нелина в „На кафе”: Преживях домашно насилие

Поп-фолк певицата Нелина направи шокиращо признание в ефира на Нова телевизия, в предаването „На кафе”.

Изпълнителката на хита „Бял мерцедес” сподели, че е била жертва на домашно насилие. Този период от живота й е продължил близо две години.

Нелина не сподели за кого от бившите й приятели става въпрос, но уточни, че е бил високопоставен, движел се е с много гардове и полицаите не са направили нищо, защото са знаели за кого става въпрос.

При всеки опит да сигнализира на властите, Нелина е получавала един и същ отговор: „Това са семейни отношения и ние не можем да се месим”.

Мъжът, който многократно е пребивал русенката, не бил съгласен с нейното желание да се разделят. Кулминацията на психическия и физическия тормоз е била, когато й казал, че ще я „копае на Витоша”.

Нелина уточни, че многократно се е страхувала за живота си, но е имала подкрепата на семейството си и е успяла да се измъкне от този кошмар, макар и трудно.

Най-известната връзка на певицата е с бизнесмена Коко Динев, който има деца от други две нейни колежки – Анелия и Емилия.

Русенката призова за по-добра работа на институциите, които трябва да защитават правата и достойнството не само на жените, но и на децата.

Нелина е едва втората известна личност след Алекс Раева, която също призна в ефира на „На кафе”, че е била малтретирана, която открито говори за проблема с домашното насилие.

Пред Гала певицата, която се радва на огромна популярност особено с изпълненията си на народни песни, за първи път разказа защо отглежда детето си сама.

Нелина се разделя с бащата на сина си Кристиян заради полигамията му, която не е успяла да преглътне. Певицата напуска партньора си, без да му съобщи, че чака дете. Таткото научава едва след като бебето се появява на бял свят.

„Той е прекрасен баща, човек, на когото мога да разчитам винаги, въпреки че финансово мога да се справя и сама”, обясни русенката.

Синът й, който наесен ще е първи клас, има нормални отношения с баща си и не страда, че родителите му не живеят заедно. „Аз съм една много щастлива жена и майка”, обобщи на финала Нелина.

Виж интервюто с Нелина: http://novatv.bg/bg/videos/view/2790/

 
По темата: ,