Непобедимите 2 (2012) по Нова ТВ – видео

Акценти от филмовата програма на Нова телевизия

01 декември, неделя, 20.00 часа
Непобедимите 2 (Expendables 2, The)
2012 / САЩ
Режисьор: Саймън Уест
В ролите: Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, Арнолд Шварценегер, Джет Ли, Жан-Клод Ван Дам, Чък Норис и др.
Жанр: Екшън-трилър

Гледай видео анонс онлайн

Във втората част на „Непобедимите” безсмъртните екшън герои Сталоун, Ли, Норис, Лундгрен, Ван Дам, Уилис и Шварценегер се съюзяват със Стейтъм, Крюс, Котур и Хемсуърт, за да раздадат справедливост. Звездният екип се събира отново, когато Мистър Чърч (Брус Уилис) им урежда привидно лесна задача. Барни (Силвестър Сталоун) и останалите наемници решават, че могат да изкарат лесни пари, но нещата се объркват и един от тях е убит брутално. Жаждата им за отмъщение ги отвежда във враждебна територия, където шансовете не са на тяхна страна. Решени да си разчистят сметките, екшън героите стоварват разрушителния си гняв върху армия от опасни престъпници и се справят с неочаквана заплаха – пет тона плутоний, предназначен да обърне баланса на силите в света.

08 декември, неделя, 14.00 часа
Баща похитител (FATHER HOOD)
1993/ САЩ
Режисьор: Даръл Рууд
В ролите: Патрик Суейзи, Холи Бери, Сабрина Лойд, Майкъл Айрънсайд, Брайън Бонсал, Боб Гънтън и др.
Жанр: Комедия

Гледай видео анонс онлайн

Патрик Суейзи е в ролята на Джак Чарлз, дребен мошеник. Животът му се преобръща напълно, щом се събира с децата си, които някога е изоставил. Въпреки първоначалното си нежелание, Джак скоро се привързва към тях и радостите, които бащинството носи. Когато властите се опитват да му вземат децата, за да ги върнат обратно в сиропиталището, Джак е принуден да избяга заедно с тях. „Баща похитител” е филм, изпълнен с екшън, приключения и трогателни моменти.

 
По темата: , ,