НеСемейни войни от Нова / онлайн – естрада срещу рок

Рок срещу естрада в музикална битка в НеСемейни войни на 28 март по NOVA

Кой ще изпее победната песен в любимата семейна телевизионна игра, не пропускайте да разберете тази сряда от 18.00 ч. по NOVA

Тази сряда любимото телевизионно предаване „Семейни войни“ с водещ Цветомир Иванов ще се превърне в своеобразна сцена за една незабравима музикална битка. В специалния епизод интелектуални сили ще премерят едни от най-ярките имена на българската сцена, обединени в тематичните несемейни отбори “Естрада” и “Рок”. Кой ще стане шампион, не пропускайте да разберете на 28 март от 18.00 ч. в ефира на NOVA.

Звездите на българската естрада Маргарита Хранова, Петя Буюклиева, Кристина Димитрова, Росица Кирилова и капитанът Христо Кидиков ще покажат състезателен дух и много положителни емоции. Музикалните легенди ще дадат най-доброто, на което са способни в опита си да познаят какво са отговорили запитаните 100 човека. След като премериха сили с обикновени, но изключително атрактивни семейства, сега обичаните изпълнители са готови да запеят победната си песен.

Харизматичната Милена Славова ще води към победата изцяло мъжки отбор от едни от най-популярните родни рокаджии – Дичо, Димо от П.И.Ф., Звезди от Ахат и Валди Тотев. Сериозна ще е конкуренцията от страна на отбор „Рок“ и надпреварата гарантирано ще бъде оспорвана, но едно е сигурно – музиката ще е над всичко.

Дали всичко ще мине по ноти, кой ще пее и кой ще се смее, ще разберем в сряда от 18.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн