„Нещо ново, нещо назаем“ се завръща по TLC

Хитовата поредица „Нещо ново, нещо назаем” се завръща с нов сезон по TLC

В новите епизоди булките избират между нова и използвана рокля

Изборът на сватбена рокля често е много труден и всяка дама има нужда от подкрепа. На 6 май от 21:00 часа на помощ на бъдещите булки идва TLC. Новият втори сезон на „Нещо ново, нещо назаем” проследява младоженките в търсенето на перфектния сватбен тоалет. В епизодите дамите избират между нова стилна рокля и друга – специална, но носена, която да ги отведе до олтара. Дизайнерката Кели Нишимото и стилистът Сам Сабура отново помагат на девойките с полезни напътствия и професионални съвети. Кели Нишимото претворява старите рокли, а Сам Сабура обикаля сватбените салони, в търсене на нов тоалет. В края на всеки епизод от вълнуващата поредица младоженките правят финалния избор.

Първите епизоди от новия сезон на „Нещо ново, нещо назаем” изправят булките пред трудни избори. Срещаме се с младоженката Терън, която мечтае за кралска сватба и прилепнала рокля в същия стил. Майка й настоява тя да носи рокля, ушита от нейната леля. Избраният тоалет обаче не пасва добре на фигурата на дъщеря й. Дилемите продължават с историята на Сара. Тя иска да носи сватбената рокля на баба си, но роклята от 1942 година е изключително фина и почти се разпада. Любопитният финал на тези и още истории разкрива дали дизайнерката Кели Нишимото ще успее да спаси роклята и цялата сватба на героините, или Сам Сабура ще ги убеди да изберат нова рокля.

Дуото, което помага на булките при взимането на едно от най-важните решения в деня на сватбата е представено от Кели Нишимото и стилиста Сам Сабура. Кели Нишимото е моден дизайнер, която стартира кариерата си именно с преправяне на предмети от ежедневието и превръщането им в мода. Тя е обявена за един от десетте топ дизайнери според вестник „Маями Хералд“, а дебютът й е на модната седмица на Мерцедес Бенц.

Ководещият Сам Сабура не отстъпва назад. Утвърденият американски топ стилист и моден експерт стартира кариерата си в емблематичните холивудски магазини „Фред Сегал“. През годините той се развива като личен стилист и работи за супер звезди като Сара Джесика Паркър, Дженифър Анистън, Брад Пит и много други.

 
По темата: