Невена Цонева прелестна „Самодива“ на Пирин фолк – видео

Гледай Невена – Самодива онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=O7lk7CbBoEc

Невена Цонева приключи взаимоотношенията си с „Вирджиния рекърдс“ и вече се изявява като самопродуциращ се артист, със собствена компания Seventeen Productions. Лицето на „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева пък е „на лов“ за нови таланти като ментор в новия X Factor.

Тази раздяла не направи Невена по-продуктивна. За 2013 г. Цонева представи единствен комерсиален хит – „Десет нощи“, за който и до ден днешен се спори към кой стил принадлежи и най-вече дали не е „рафинирана чалга“. Въпреки това продукцията се завъртя по канала за българска поп музика BOX TV.

Невена продължава да клони към „народните ритми“, макар и да го прави със стил. Представяме ви „Самодива“ – авторска песен, следваща традиционния македонски фолклор, създадена за Невена Цонева и участието й на тазгодишния Пирин фолк 2013. Видеото е заснето в Сандански. Музиката е на Илия Илиев, текст – Ивайло Вълчев. Аранжиментът и студийната обработка са дело на Венелин Венков – любим на Невена Цонева, ударни инструменти и перкусии в Ку-ку бенд.