Невена Цонева: Спечелих делото срещу Вирджиния рекърдс!

Гласовитата Невена Цонева стартира наново своята музикална кариера.“Вече съм свободен артист. Спечелих делото и започвам на чисто“ – обяви тя в „Тази събота“.

Певицата вече няма търпение да представи новите си проекти, които са подготвени отдавна, но заради делата с бившите й продуценти бяха замразени. „Стилът, в който ги правя е съвсем различен от този, в който съм работила досега“ – каза айдълката.

Изпълнителката твърдо е решила да развива своя собствен музикален лейбъл. „Преди година създадох компания – Seventeen Production. Надявам се оттук нататък да правим песни и да се развиваме“ – изрази надежда тя.

Невена Цонева и Венелин Венков, които са двойка от няколко години, решиха да се изнесат от големия град и се преместват да живеят в село Саранци. Двамата се надяват до Коледа новият им дом да бъде напълно завършен и да посрещнат празниците в него.

Любовта между барабаниста на Ку-ку бенд и победителката в първия Мюзик айдъл пламва по време на едно от турнетата на „Шоуто на Слави“, спомнят си с усмивка те. „На 11 август направихме 4 години заедно“ – пояснява Невена.

Според певицата, противно на твърденията на мнозина, славата не тежи, а е нещо много приятно. „Отначало нямах достатъчно средства, за да изглеждам по начин, който трябва да изглежда един популярен човек, но с времето нещата се оправиха, започнах да ходя по участия, да изкарвам пари и да си купувам необходимите неща“ – разказва Невена.

Инфо: Signal.bg

Гледай видео запис от предаването онлайн