NEWSROOM пада от ТВ7, гледай само по News 7

Най-новинарското предаване „NEWSROOM“ се завръща в своя дом – ефира на NEWS7

NEWSROOM – предаването, което единствено в родния ефир показва кухнята на новините, от 10 март ще се излъчва единствено в ефира на NEWS7. Досега водещите Юлия Манолова и Георги Налбантов  разкриваха първите реакции и коментари на репортерите и гостите си едновременно в ефира на TV7 и NEWS7 от 17:00 до 18:30ч., а последният половин час до 19ч.  предаването се излъчваше единствено по NEWS7.

Двата часа в NEWSROOM, изпълнени с преки включвания от мястото на събитието, срещи с анализатори в студиото и разговори със зрителите, ще продължат да вълнуват аудиторията на информационния канал, като ще представят емоциите на репортерите, завърнали се от събитие, както и всички гледни точки. Любопитното око на зрителя единствено в NEWSROOM ще може да надникне в суматохата на новините, да види немонтирани кадри и какво всъщност се случва зад кадър.

Темите отново ще са отражение на събитията от деня, както и най-важното, което вълнува зрителя. Информационният канал NEWS7 ще разкрива как се случват събитията и последствията от тях в NEWSROOM-а си всеки делничен ден от 17:00 до 19:00ч.

 
По темата: , ,