NEXT TV 13.02.2015 + видео – Криско, Dim4ou, Venzy и Billy Hlapeto

Krisko и Dim4ou представят дуетно парче в студиото на NEXT TV

Хип-хоп звездите Криско и Dim4ou гостуват в студиото на NEXT TV, за да представят новото си дуетно парче „Златните момчета”. Очакват ни още изненади от Venzy & Billy Hlapeto, които ще разкажат за актуалното си видео. Музикалната програма в младежкото предаване ще бъде изпълнена с още разтърсващи изпълнения от пънк групата Bright Sight.

Кросмедийната платформа ще предложи обичайната доза гейминг и новини от социалните медии. Очаква ни преглед на бетата на един от най-обещаващите шутъри – Battlefield: Hardline, както и нова рубрика – 3 в 1 блиц ревюта. По повод предстоящия празник на любовта, NEXT TV ще предложи специална компилация от фатални жени и опиянени мъже във видео игрите. От другата гледна точка – гости и новини от света на електронния спорт.

Светлин Наков, основател на Софтуерен университет, ще разкаже за най-желаните и търсени IT специалности, а приятели ни от Sound Ninja ще разкажат за единствената по рода си академия за продуциране на електронна музика. Зрителите ще могат да видят още кино рубрика, хай-тек рубрика, японска култура и много музика.

NEXT TV е в ефир всеки петък от 20:00, както и на повторение всеки вторник от 22:00, по BOX TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,