„Незабравима“ в събота и неделя по Нова! Кой е красавецът Толга?

„Нова телевизия” излъчва специални епизоди на „Незабравима” в събота и неделя

В живота Толга е щастливо влюбен и планира да се ожени за любимата си – „Мис Турция 2007”

Нова телевизия” ще излъчи специални епизоди на най-новия си сериал тази събота и неделя. Двучасовите обобщения „Незабравима: историята дотук” ще започват след „Станция Нова” в събота, а на следващия ден – след филма „Професия зет”.

Само седмица след началото, героите от „Незабравима” са неизменна част от форумите в интернет.

Със сватба е свързана най-прясната новина около Буура Гюлсой – актьорът, който изпълнява ролята на нещастния влюбен Толга.

На въпроса има ли прилика между актьора и героя му, Буура казва: „И Толга, и аз сме влюбени. Но има една малка разлика –

Толга преживява любовна мъка, а аз изживявам любовта си

Толга прави всичко за човека, който обича, и аз съм такъв. Друга обща точка между нас е гордостта.”

Любовта на живота за Толга е Селен Сойдер, спечелила конкурса „Мис Турция” през 2007 г. Ако не беше Селен, нямаше да бъда толкова убедителен, играейки Толга, казва Буура. Докато играя, мисля за нея. Невероятно съм щастлив. Селен е много специална. Намерих човека, когото търсех, казва младият актьор.

Той е направил предложение за женитба на красивата Селен. Бракът е да избереш човека, с който искаш да живееш щастливо до края на живота си. Моите родители са женени от 30 години и са много щастливи. Такова е и семейството на Селен, разказва Буура.

По образование – архитект, по професия – актьор, хоби – графиката и фотография

Така се описва Буура Гюлсой (Толга).

След като завършва гимназия в Анкара, където е роден на 22 февруари 1982 година, Буура заминава за Кипър, за да следва архитектура. Той завършва образованието си, но вместо да проектира сгради, става актьор в кипърския държавен театър.

„Обичам по равно да се занимавам и с архитектура, и с театър”, казва в интервю за турския вестник „Сабах“ актьорът, който за първи път е излязъл на театралната сцена на 13 години.

През 2008 година Буура пристига в Истанбул, за да участва в сериала „За всеки един от нас“ и се установява в Меката на турската филмова индустрия. Преди да започне снимките на „Незабравима“ той изпълнява и първата си главна роля в игрален филм – „Видях слънцето“ на режисьора Махсун Кърмъзъгюл.

Продукцията ще се състезава за „Оскар“ за чуждестранен филм за 2009 г.

”Актьорството е в центъра на моя живот, то ми дава удоволствие, което не мога да получа от никоя друга професия. Ще продължа да играя, докато здравето и енергията ми позволяват”, казва Буура.

Той е автор и на два късометражни филма, показани на национални и международни фестивали. Филмът му „Щастлив край“ е взел втора награда на фестивал на кипърските гръцки и турски филми. През миналата годдина Буура Гюлсой става и директор на организирания за втори път Международен кипърски филмов фестивал.

Предложението за участие в сериала „НезабравимаБуура получил от мениджъра си. Прочел сценария и харесал много характера на Толга. Като чул имената на другите актьори, участващи във филма, приел без да се замисля повече.

Селен – любимата на Толга: