Ничия земя по Нова и онлайн – Кристина Каменова, най-известният БГ бюст

Ничия земя – доДубай и назад

Тази събота, 12 май, в “Ничия земя” ще си говорим за силикон… за много силикон, за абитуриентски балове, мечти за дубайски принцове и то такива, които приоритетно погасяват кредити. Даниела Тренчева ни среща с красивата Кристина Каменова, която – ако си спомняте или ви се струва позната – то определено е заради скандалните й заявления в началото на годината, че е изтеглила пари от банка, за да инвестира в уголемяването на гърдите си и екскурзия в Дубай с основна цел – да си намери съпруг. Част от нейната работа и набиращата й скорост кариера е и появила се наскоро оферта в профила й в социалните мрежи :”Отиди на бала с най-известния бюст”.

“Кристина представя себе си като обикновено момиче, което по обикновен начин инвестира в себе си и пластичните си операции. Иска да бъде харесвана, но на първо място – самата тя да се харесва. Затова и увеличава кубиците. Колко обикновено или необикновено е това – преценете сами! В тази “Ничия земя” ще разберете обаче, че дори тя е разбрала, доста трудно, но все пак е разбрала, как принцовете не били това, което са, мечтите лесно се стопяват като коледен бонус в магазин, а мъжете, които изплащат кредитите на жените си, са като в поговорката, че пиленцето каца на рамото само веднъж.

Хора като Кристина определено намират своя начин да бъдат известни – дали с изтегления кредит за гърди или с шумно прекратената връзка, дали с новата пластична операция или с участието си в интернет-формат…”

“Ничия земя”, 12 май, събота от 18:00 часа

Видео анонс –

Гледай видео запис от предаването онлайн