Nickelodeon ТВ на български – канал за деца и тинейджъри

Nickelodeon предлага голямо разнообразие от предавания за българските деца

Най-новите епизоди на анимационни филми и тийнейджърски шоу програми, 24 часа, седем дни в седмицата, изцяло на български език.

Каналът Nickelodeon, за който важни са само и единствено децата, ще бъде на разположение на български език от 4 ноември 2013 г., в мрежите на по-големите оператори в страната. От този ден децата ще могат да се насладят на изпълнената с приключения 24 часовата програма на канала и да се радват на родния си, български език, на най-новите епизоди на добре познатите звезди като Спондж Боб, Кунг Фу Панда, Костенурките Нинджа, Феите Уинкс и пингвините от Мадагаскар.

Nickelodeon е дом и на тийнейджърски шоу програми като сериала посветен на любимата на всички подрастващи момчешка банда „Шеметен бяг” и „В” като Виктория”, в който звездата е Виктория Джъстис, не по-малко популярна от тийн-идолът Ариана Гранде.

Каналът вдъхновява и забавлява и най-малките със съдържание, посветено специално на тях. „Дора изследователката”, „Давай Диего”, „Рибки Балони” и „Отбор Уми Зуми” помагат на децата да опознаят света по забавен и интересен начин.

Nickelodeon стартира на 4 ноември с най-новите епизоди на „Спондж Боб квадратни гащи”, „Костенурките Нинджа” и „В” като Виктория”.

 
По темата: ,