Нигерийка аха да стане „Мис София“ 2011 (+снимки)

Бъдеща инженерка стана „Мис София”

Бъдещата строителна инженерка Марина Генова грабна престижната титла “Мис София ” 2011 г. на конкурса, който се проведе в Роял фолк клуб.

Красавицата, която демонстрира перфектни мерки, интелигентност и остроумие, в свободното си време се занимава с йога. Тя не се поддаде на провокациите на водещия – Dj Stuffi, който се опита да я подхлъзне с пиперливия си език.

На въпроса дали парите имат значение, първокурсничката от ВИАС отговори с въпрос: „а размерът има ли значение?”, с който предизвика аплодисментите на публиката.

На второ място в конкурса бе избрана Савина Илиева, която се готви да учи в Хага, а трето място заслужи екзотичната Синтия Котис, в чийто жили освен българска тече и нигерийска кръв.

В журито, което избра победителките, бяха представители на бизнеса и медиите. Освен със сериозни парични суми, призьорките си тръгнаха и с куп допълнителни стимули.

В паузите между трите тура, в които девойките дефилираха по бански костюми, спортно и официално облекло, гостите се забавляваха с изпълненията на атрактивното трио Крум, Дебора и Кристиана