Ники Илиев и просълзената Саня Борисова гостуват в bTV

Младата, но вече известна актриса Саня Борисова – Илиева ще бъде гост в новото издание на „Търси се“ в неделя, 7 октомври, от 11 ч. по bTV. Как се е променила благодарение на любовта си с Ники Илиев – това ще разкрият най-близките й приятели и семейството й.

Как е Саня през очите на любовта, ще разкаже нейният съпруг Ники Илиев. „Беше любов от пръв поглед. Тя е онова, което на мен ми липсва, затова много се допълваме във всичко. Имаше един момент, в който се появи колебание дали на продължим заедно напред. Решихме да го направим и сега сме много щастливи“.

Ники ще разкрие, че отдавна е предложил брак на любимата си, а сватбата е била въпрос на време. „В началото ми беше трудно да му имам пълно доверие, да му повярвам – това ме объркваше, защото правих аналогия с предишни разочарования. Ники успя да ме накара да не гледам назад“, със сълзи ще разкаже и Саня. От своя любим мъж тя ще получи предизвикателство да говори като циганка.

Меги и Нели ще я срещнат и с нейната свекърва – доц. Мира Кадурина, която ще признае, че двете със Саня се разбират прекрасно. „Искам да стана баба и искам повече внучета“, ще заяви д-р Кадурина. За да разбере каква майка ще бъде снаха й тя ще предизвика Саня да изпее една детска песничка. „В момента работата е най-важна за нас. Може би след една година, ако е рекъл Господ, ще я ощастливим с внуче“, казва Саня.

Каква е като дъщеря – ще разкрие в откровено интервю нейната майка – Марионела, която също няма да скрие желанието си да стане баба. „Въпреки че изглежда крехка и нежна, Саня и изключително силен характер“, казва майката.

От далечен Дубай като изненада ще се включи и сестрата й – Рене, която живее в арабското емирство от дълги години. Двете си приличат изключително много визуално, но се оказва, че са коренно различни като характери.

Саня ще се срещне и с най-добрите си приятелки, които ще я изненадат с нестандартни предизвикателства. Те ще признаят, че любовта й с Ники е направила по-спокойна и балансирана, а най-трудният й период е 7-годишната й връзка с актьора Деян Донков. Какви емоции са я вълнували тогава – Саня ще разкаже единствено в „Търси се“.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: