„Ники Кънчев под наем“, признава проблеми със зрението

Близо 3000 искат Ники Кънчев под наем

Следобедното риалити започва на 10 октомври от 15.30 ч.

 

Да пренареди библиотека с 1000 книги, да скача с бънджи, да направи изненада с известен играч от ЦСКА и да помогне на мама и татко да се съберат отново… Това са само част от желанията на близо 3000 души, поискали да наемат Ники Кънчев. Следобедното риалити „Ники Кънчев под наем” ще започне на 10 октомври от 15.30 ч. по Нова ТВ.

 

Още първата седмица известният водещ ще ни срещне с много и най-различни случаи – от забавното предизвикателство да бъде талисман на зумба фестивал до доста по-сериозен и тежък казус, в който майка ще потърси помощта му, за да осигури спокойно бъдеще на своето дете.

 

Ще проследим историята на студент по електротехника, който трябва да вземе 9 изпита в университета само за 6 дни, както и случая на семейство от Варна, твърдо решено да се пребори с най-големия проблем – хъркането.

 

Ще успее ли водещият да направи пълно почистване на дома на бременна жена само за 2 часа, ще открие ли нова телевизионна звезда и ще промени ли живота на 28-годишно момче, което никога през живота си не е имало гадже?

 

Зрителите ще видят и че самият Ники Кънчев понякога има нужда от помощ – той ще загърби суетата и ще признае за проблемите си със зрението.

 

В новото си амплоа водещият ще има и много важен помощник – 42-годишната Аделина Банакиева (на снимката вдясно). Атрактивната дама признава, че е една от най-щастливите жени – майка на 5 непокорни момчета и с прекрасен мъж до себе си. Изключително енергична и цветна, Ади ще покаже, че като една истинска мъжка майка се справя отлично с хаоса и напрежението, и макар с Ники Кънчев да са коренно различни, двамата ще се окажат страхотен тандем.

 

Екипът на предаването е помислил и за хората, които искат да наемат Ники Кънчев, но се притесняват да застанат пред камерата или не намират достатъчно време – те ще могат да го направят, като изпратят своето видео съобщение. След това водещият обещава да намери подходящия специалист, който ще се опита да разреши проблема дистанционно.

 

„Ники Кънчев под наем” – от 10 октомври, всеки делничен ден от 15.30 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн.