Ники Кънчев спасява от плащане на „фалшив“ кредит

Ники Кънчев празнува имен ден с волейболния отбор на ЦСКА

Какво ще видим в „Ники Кънчев под наем” следващата седмица?

В понеделник известният водещ се потапя в света на будизма, в деня на именния си ден става част от любимия си волейболен отбор, а едновременно с това помага на 4-годишно момиченце да се почувства като истинска принцеса.

Специален гост в понеделник в „Ники Кънчев под наем” ще бъде Коцето Калки. Той ще потопи Ники Кънчев в света на будизма и ще му покаже как да медитира и да постига духовен мир. В първия ден от седмицата известният водещ ще ни срещне и с трогателната история на Весела от София. Тя има 4-годишна дъщеря Таня, която се разболява веднага след раждането си, а до ден днешен тя има направени 5 коремни операции. Причината обаче, поради която ще наемат Ники Кънчев под наем, е да преобразят стаята на малкото момиченце, така че то да се почувства като истинска принцеса. Екипът на предаването ще продължи да следи и историята на 39-годишната Диляна, която е твърдо решена да продължи напред живота си и да остави в миналото спомена от химио- и лъчетерапията.

На Никулден Ники Кънчев, освен да почерпи, ще получи и специална изненада за именния си ден. Той ще облече тениска със своето име и ще стане част от любимия си отбор по волейбол – този на ЦСКА.

В сряда продължава мисията да създадем истински приказна стая за малката Таня, а зрителите ще видят как иглотерапията може да помогне в борбата с килограмите.

С още една трогателна история ще ни срещне екипът на предаването в четвъртък – 33-годишната Диана се бори с тежката диагноза рак на гърдата. Въпреки че в последните 6 години от живота й не минава и месец без химиотерапия, тя запазва силата на духа си и продължава да работи и живее пълноценно. Полезен за зрителите ще бъде случаят на Александър от Варна, който ще разбере как да се спаси от плащане на кредит, в който е поръчител на непознати хора.

В петък ще научим как се развива иновативна идея – бизнес с екологични чисти торбички от памук.

„Ники Кънчев под наем” – всеки делничен ден от 15.30 ч. по Нова ТВ и повторение по Диема Фемили от 07.30 ч.

Гледай видео запис от предаването онлайн – Епизод 41 – 45, Сезон 1