Ники Сотиров е адвокат в „Седем час разлика“ – не мошеник! /видео/

Ники Сотиров е адвокат в „Седем часа разлика” по bTV

Поредицата отново ще бъде излъчена в събота, 29 октомври, от 20:00 часа

Нина Роси се прибра в България по нареждане на своя покровител – Милото. Той й обеща една много добра сделка, но цената, която трябва да плати, никак не е малка. У нея започват да се прокрадва несигурност дали е готова да изпълни условията по сделката. Какво предлага Милото на Нина Роси, какво ще поиска в замяна от нея и ще се съгласи ли тя, ще стане ясно тази събота, 29 октомври, от 20:00 часа по bTV.

След пристигането си в Ню Йорк, Мая продължава да не говори с никого. Таня не спира да се притеснява за дъщеря си, а Боян се захваща да уреди документите на племенницата си, като се свързва с адвоката Пол Станкоф (Ники Сотиров). Междувременно в София, въпреки недоумението на Гончев, Таня продължава да покровителства и да работи с Милото. За нея е важно той да продължи да й вярва и да не заподозре за нейното предателство с Иванов.

Карлов разбира за липсата на пистолета и подозренията му веднага падат върху двамата му внуци. Ще си признае ли Тео, че с Явор са взели оръжието или двамата няма да позволят на нищо и никой да провали плана им за отмъщение, ще стане ясно в следващите епизоди на „Седем часа разлика”, тази събота, 29 октовмри, от 20:00 часа по bTV.

Гледай видео анонс за епизода:

Гледай видео запис от новия епизод 12 онлайн

Гледай видео запис от новия епизод 13 онлайн