Никол Станкулова навръх 8 март в студиото на Сашо Диков

На 8 март в ДИКOFF ще видите Никол Станкулова, Енчо Керязов, Къци Вапцаров, митрополит Гавриил Ловчански, последна част от трилогията на Миролюба Бенатова „Народ под наем”, селото на ергените и приключенията на Стажанта

Какво свършиха депутатите тази седмица – проверката е поверена на неуморния стажант Диков. Единствената телевизионна поредица, която показва кухнята на властта такава, каквато е, продължава и тази събота.

Особености на българската демографска картина. Добре дошли в селото на ергените и внимавайте да не ви излезе късметът. Животът такъв, какъвто никога не сме си го представяли.

Тази събота слънцето на Нова телевизия ще изгрее и в студиото на ДИКOFF. Най-красивата синоптичка в българския ефир Никол Станкулова ще зарадва зрителите в съботния следобед. Прогноза за времето и не само.

Има хора, които са надарени със свръхчовешки възможности. Такъв несъмнено е Енчо Керязов. Световноизвестният български акробат и еквилибрист гостува на Сашо Диков така, както само той може. Каква изненада е подготвил за зрителите на Нова носителят на Оскар за цирково изкуство ще разберем в събота след 16:00 часа.

Преди началото на Великите пости Сашо Диков проведе изключително откровен разговор с една от най-авторитетните личности в българската православна църква – митрополит Гавриил Ловчански. За вярата в Господ, саможертвата и чудесата около нас.

Къци Вапцаров се завръща на сцената. Броени дни делят телевизионния любимец на няколко поколения от старта на новите му превъплъщения във формата „Като две капки вода”. Преди това ще го видим в студиото на ДИКOFF, за да разберем готов ли е за новото начало. Двама емблематични водещи в едно студио.

Миролюба Бенатова представя: „Народ под наем” – трета част. Трилогията завършва с разказ за това как живеят българските гастарбайтери извън фермите и караваните. Какво ги очаква в Лондон? Една особена разходка.

ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия

Гледай видео запис от предаването онлайн