Николета Лозанова разкрива мъжа до Мария Илиева

Поверително от NL” разкрива кой е мъжът, пленил сърцето на Мария Илиева

Николета Лозанова ще покаже от кого и от какво бяга Алисия, а  специален гост на „Поверително от NL ще бъде мега звездата Галена

Мистерията е разгадана и феновете на Поверително от NL” първи ще разберат кой е мъжът, пленил сърцето на Мария Илиева. Певицата, известна с изключителната си дискретност по отношение на личния си живот, умело пази своите връзки от медии и неприятели, но така и не успя да скрие любовта си от папараците на най-обсъждания телевизионен таблоид. Любов без граници ще покажат и професор Вучков и жената на живота му Дияна, които се впускат в истинска любовна приказка пред обектива на „Поверително от NL.

Легендарния музикант Том Джоунс е поредната световна звезда, която не успя да се спаси от папараците на Николета, които плътно го следваха по време на престоя му в България. Къде и с кого прекара времето си тук световно известният музикант, ще разберете само от Поверително от NL”. Други две световни звезди – Мел Гибсън и Силвестър Сталоун са уличени в топли връзки с известна българска дама. Коя е тя и каква е връзката й с холивудските звезди ще стане ясно тази събота в 22.00 часа, само по TV7.

И още: колко струва една корица на еротично списание? Къде се крият футболистите с любовниците си? Отговори на тези и много други скандални въпроси ще даде авторът на поредицата „Дневниците на една курва“ – Калина Паскалева, която проговаря за първи път единствено пред  „Поверително от NL, за да разкрие сензационни подробности от нощния живот на София. Има ли насилие и жестокост в българския хайлайф? Калина без притеснение говори за мутренски купони, властни мъже и красиви девойки, които не знаят къде са попаднали и какво ще им струва това.  Наркотици? Аборти? Престъпления? Да, има от всичко това.

Клюкарката Лили ще покаже за първи път бекстейдж кадри от снимачната площадка на новия клип на Ванко 1 и Азис. Какъв е сюжетът и каква е визията на скандалните изпълнители? Лили ще разплете и една загадка, която не дава мир и покой на светските журналисти у нас:  кой превърна Николета Лозанова и Атанас Месечков в монахиня и свещеник? Двамата са основни герои в новия видеоклип на фолк певеца Жоро, който ще бъде показан за първи път в Поверително от NL”.

Поверително от NL, събота, 2 ноември, 22:00, TV7

Гледай видео запис от предаването онлайн