Николета Лозанова яде яйца с бабите джуджета!

Николета Лозанова на гости на бабите-джуджета – в „Отечествен фронт“

В последната събота на май социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” показва уникален риалити проект, в който Николета Лозанова отива на гости при бабите джуджета в село Ресилово.

“Кои са най-големите звезди на България днес?” – пита Мартин Карбовски. – “Във вашата класация това са три жени – първата е Николета Лозанова. Вторите две са нашите бабички-джуджета от село Ресилово. Един ден ми се обади Николета и поиска да се срещне с тях. Поставих условие да снимаме срещата. С нас дойде и обявеният за най-голям бандит в тази държава – нашият приятел Ванко 1. Няма такъв филм! Ще станете свидетели на нещо нечувано и невиждано.”

Още преди да влязат в село Ресилово на Николета й се случи първото кънтри приключение – тя подкарва каруца, което всъщност доста й отива. След това Ванко 1 вади пачка пари и купува ракия за бабичките. Николета Лозанова носи подаръци за тях от Милано, след което пържи яйца на печка с дърва в къщичката на бабите-джуджета. Красавицата Николета получава съвети от баба Василка как да се справя с мъжете, която в края на предаването си говори и с Валери Божинов, който пък е в Италия.

“Само в “Отечествен фронт” звезди срещат звезди и си пържат яйца. Изпържихме няколко домашни яйца, след което беше ред “Мис Плеймейт” Николета Лозанова и мис “Най-ниска баба” да седнат да хапнат.” – разказва Карбовски. – “Компания им прави Ванко 1, а аз – за щастие – съм зад камерата и не ми се налагаше да ям. Смятам, че това ядене на яйца беше сериозно геройство от страна на Ванко и Николета. Но така трябва – иначе някой ще се обиди…

Както се казваше във филма “Казабланка” – мисля, че това е началото на едно чудесно приятелство. Нашата цел е проста – не само да ви забавляваме, да правим пиар или да се подиграваме на старите баби-джуджета. Нашата цел е да срещнем различните и най-вече да накараме бабите да излязат от техния тесен свят, от двора им и да видят, че има и други светове. Очаквайте бабите джуджета в мола с гид Николета и охрана Ванко 1. Следващият сезон, ако е рекъл Господ.”

”Отечествен фронт”, събота, 28 май 2011 г., 18:00 по Нова телевизия

Видео анонс:

Запис от предаването (епизод 36):