Николета: Мързелива съм, но съм целуната от Господ

Николета в „Усещане за жена”: Целуната съм от Господ !

Всичко, каквото си пожелая, се сбъдва, казва водещата на „Поверително от N.L.“

Николета Лозанова гостува в предиобедното шоу на TV7 „Усещане за жена” навръх имения си ден. Тя разказа пред водещата на рубриката „Градът говори за…” Надя Иванова, че празнува двойно, защото дъщеря й се казва Никол. Дъщеря ми е на първо място, аз вече съм на заден план, подчерта Лозанова.

„Винаги съм казвала, че Господ е с мен. Каквото си пожелая, ми се сбъдва. Имам чувството, че съм целуната от Господ. Аз съм момиче, което следва мечтите си и това е най-хубавото”, сподели Николета.

„Сбъдната мечта ми е да бъда телевизионна водеща. В началото малко се притеснявах. Но аз съм страшно амбициозна и си казах, че ще дам всичко от себе си”, призна Николета. Желанието да се появява на екран дошло още преди участието й в риалитито „Къртицата”.

„Поверително” е предаването, което мечтаех да водя. То е перфектният формат за мен”, каза още Николета. Красавицата сподели пред Надя Иванова, че най-приятна част от подготовката на „Поверително от НЛ” е времето, което Николета прекарва с екипа си – с гримьорката Джули, със стилиста Гери. „Вече ги усещам като мое семейство. Това са хората, които са всекидневно с мен. Това е най-приятната част – да ме разкрасяват!”, намигна водещата.

Лозанова сподели в ефира на „Усещане за жена”, че за момента има една неосъществена мечта – да види на живо Ирина Шейк. „За мен тя е една от най-красивите жени в цял свят. Искам да я видя и защо не да си поговоря малко по женски”, допълни Николета.

За голямо очудване на всички екс-плеймейтката разкри, че не поддържа перфектната си фигура по какъвто и да било начин. „Не спортувам, на фитнес не обичам да ходя, скучно ми е, пък съм и мързелива”, усмихна се Николета.

Гледай видео запис от предаването онлайн