Николета празнува рожден ден, Алисия отвръща със среден пръст

Плеймейтката Николета Лозанова отпразнува своя 26-ти рожден ден с пищен купон в столична дискотека. На него се появи дори половинката й Валери Божинов, с когото в последно време са разделени.

Домакин на партито е Петко Димитров, в чиято дискотека тя посрещна гостите си. Сред тях бяха Ванко 1, репортерката й – клюкарката Лиляна, Петко със съпругата си – танцьорката Яна и най-верните й приятели.

Плеймейтката събра погледите на всички присъстващи в дискотеката с уникалната си визия, носейки метална ризница, пише nauho.bg. Тя бе стилна, премерено сексапилна и много нестандартна. Тежестта на синджирената рокля не й попречи да се забавлява й да танцува цяла нощ, щастлива и заобиколена от най-близките си.

Алисия честити рождения ден на Николета със среден пръст

Войната между футболните съпруги Алисия и Николета продължава с пълна сила. Двете продължават с нападките в социалната мрежа, като в момента на мода са снимки, взети от мрежата с тематично съдържание.

Преди време с подобна снимка Алисия се подигра на девиза на плеймейтката „Само Бог може да ме съди“, а сега й праща среден пръст.

На 30-и ноември, на рождения ден на Николета, фолкпевицата пусна колаж в личния си профил във Фейсбук, насочен точно към жената на бившия си. На колажа момиче се готви да отпие кафе от чаша с надпис „Приятен ден“, а когато вдига чашата се вижда, че на дъното й има нарусуван среден пръст.

„Алисия не може да падне толкова ниско“, възмущават се феновете на певицата.

Преди две години двете пак си показваха неприлични жестове. Първо Алисия развя средния си пръст в клипа към „Той не е за мен“, като упорито се коментираше, че той е именно за Николета. След това плеймейтката отвърна на удара със същия жест във видеото с Ванко 1 „Истински обичана“, допълва Lifestyle.bg.

Инфо: BLife и агенция ПИК