Николета яде акула на Никулден, пудели – за десерт

Семеен Никулден за Николета

Валери прати огромна торта за двете именнички

Краят на годината се оказа период, изпълнен с празници за Николета Лозанова. След шумния рожден ден, който тя организира миналата седмица, хитовата водеща от ТВ7 отпразнува и друг двоен празник – нейния имен ден, както и този на дъщеря й Никол. Пиршеството обаче бе лишено от помпозност, тъй като красавицата реши да се весели вкъщи в компанията на най-близките си роднини. И докато за разпивката за ЧРД сексапилната брюнетка пръсна над 20 бона, то домашният Никулден й излезе десеторно по-тънко.

Изненадващо, навръх именния си ден брюнетката реши да остане вкъщи. Със семейството си тя се събра около празничната вечеря, като рибата била приготвена по специална рецепта от майка й. Известната фамилия не хапнала от традиционния пълнен шаран, а засукано ястие с филе от акула, както и хапки от норвежка сьомга, гарнирани с плодове и бяло вино.

Самата Лозанова изявила желание да не вдига купон за именния си ден, най-вече заради щерка й. Ни Ло споделя, че искала да отпразнува повече празника на детето си, отколкото да разпива с ВИП-ове в чалготека.

През целия ден водещата на „Поверително от Н.Л.“ получила над 600 есемеса и хиляди поздравления във фейсбук. Най-доволна обаче тя останала от изненадата, която Валери подготвил за нея и дъщеря й – огромна торта под формата на две пуделчета, които Никол веднага награбила да ближе.

Божинов не пропусна да се покаже като любящ баща и съпруг, макар и бивш.

Футболистът се чудеше коя да обгрижи по-напред, но естествено обърна повече внимание на Никол. Малката бе засипана с бонбони и сладки изкушения, а освен това получи споменатата торта.

Сладките бяха розови, всяка украсена с пеперудка и надписана: „Никол“, „Николета“. За да забавлява дъщеря си, Лозанова пък се бе облякла с костюмче като Баба Меца, което предизвика доста разнородни коментари в нета. За имения си ден Никол получи подарък – кукла на име Николета. Играчката е лимитирана.

За своя имен ден пък Лозанова получи от Валери огромна кошница с цветя – мини рози, любимите на плеймейтката.

Инфо: VsekiDen.com и BLife