Никос Китикидис събра фенове в София с най-живата гръцка музика

Гръцката гост-звезда Никос Китикидис бе в центъра на гореща бузуки вечер в The Cotton Club

Снощи The Cotton Club посрещна стотици ценители на бузуки ритмите и живата гръцка музика, които дойдоха да чуят ангелския глас на гръцката гост-звезда Никос Китикидис.

Домакините от звездното заведение в столицата се бяха погрижили изпълнителят да пристигне навреме от Солун, въпреки тежката обстановка на блокираната граница с южната ни съседка.

Никос Китикидис се качи на сцената на The Cotton Club точно в полунощ, за да нажежи атмосферата с най-добрите гръцки мелодии и бузуки ритми.

За минути, виртуозният 6-членен оркестър успя да пренесе гостите на гръцкото Средиземноморие, а скоро след това се изви и традиционното сиртаки, подправено със солидно количество червени карамфили.

Гости на специалната “Бузуки вечер” бяха редица гръцки бизнесмени, както и техни сънародници студенти.

Сред купонджиите в The Cotton Club бе и “Мистър България Сенчъри – 2008” Неделчо Тодоров, който се забавляваше в компанията на свои приятели и успя дори да се снима със звездата на вечерта Никос Китикидис.

По-късно към шумния купон се присъедини и младата певица Люси, участваща в конкурса “Стани попфолк звезда” на Музикална академия “Ку-ку бенд”, а преди това в “Star Academy”.

В компанията на сестра си и неин гръцки колега изпълнител, Люси видимо се забавляваше и припяваше на всяко парче цяла вечер.