Нина Никол носи торба звездни интервюта при Иван и Андрей

Нина Никол подари автографа си от Лео ди Каприо на Иван и Андрей

Броени часове след пристигането си от Берлинале журналистката гостува в шоуто

Броени часове след кацането си на летище София, журналистката и режисьор Нина Никол гостува в шоуто на Иван и Андрей, където ексклузивно разказа за десетдневния си престой на филмовия фестивал Берлинале, който се проведе от 11 до 22 февруари в немската столица.

Блондинката първо подари на водещите шоколадови футболни топки с картички от немското футболно първенство, като им пожела да изиграят най-вкусния си мач с …. езици.

Иван веднага се впусна в дербито, като лапна първата шоколадова топка. След което Нина Никол напълно шокира шоумените – разлиствайки немски вестник, тя им съобщи, че ги е видяла публикувани на страниците му.

Иван и Андрей се вързаха на шегата й с ококорени очи.

“Шегувам се, просто използвах вестника, където е снимката на Лео ди Каприо, за да взема автограф от него и тъй като сега разбрах колко много си падате по актьора, ви подарявам този автограф”, с усмивка им го подаде журналистката.

Освен от Леонардо ди Каприо, Нина Никол взела интервюта от Мартин Скорсезе, Бен Кингсли, Вим Вендерс, Пиърс Броснън, Жерар Депардьо. Част от тях показа на видеостената в студиото.

“Не е много трудно да получиш интервю от голяма филмова звезда, особено когато имаш солидна журналистическа биография зад гърба си. Обрърнах се към прес агентите им, изпратих си въпросите, изпратих автобиография и после взех интервюта. Разбира се, това, че съм взела интервюта с най-големите зведки от кино-фестивала в Кан и че филмът ми от там е награден с плакет, просто наклони везните в моя полза”, откровеничи режисьорката.

“Когато взех интервю от ди Каприо, той беше много изненадан, че съм журналистка и ме попита дали всички българки са толкова хубави, успях само да му благодаря за комплимента, тъй като агентката му вече беше нахлула в стаята. На такива интервюта личните въпроси са напълно забранени, говорите си само за филма и актьорската му игра”, допълва Нина Никол.

Тя разкри, че Лео е и голям шегаджия, на пресконференцията се помайтапил, че е взел майка си, за да го пази не от фенките, а от мъжете ухажори в Берлин. “Може би е имал предвид вас двамата”, обърна се с усмивка Нина Никол към Иван и Андрей.

Сега на журналистката й предстои да направи документален филм за Берлинале, който ще се излъчи по телевизиите до две седмици.

 
По темата: