Има ли риск при късна бременност – биохимичен скрининг

Тази седмица „Апартаментът” помага в името на любовта и успеха

На 29.11.2011 г. предаването „Апартаментът” ще покаже историята на една жена на 43 години, която очаква своето второ дете. Катерина съзнава рисковете на късната бременност и точно затова нейното желание е да направи биохимичен скрининг и да провери  дали има опасност от генетични заболявания при бъдещото й дете. За жалост, тя няма финансова възможност да направи това изследване. Ето защо екипът на „Апартаментът” ще я срещне с един от най-добрите лекари в областта – д-р Румен Велев. Какви ще са резултатите от това изследване? – зрителите ще научат в новия епизод на „Апартаментът”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В сряда двамата герои на „Апартаментът” са музикантите Нино и Назар (на снимката), които са заедно от 10 години – както в музиката, така и в живота. Те ще разкрият пред зрителите, че тяхната любовна история е минала през много препятствия. Назар е преживял голяма трагедия в семейството си, когато е бил малък, а Нино е трябвало да бяга от родния дом, за да не бъде омъжена насила за човек, който не обича…Дали голямата им любов обаче ще устои на изпитанията, пред които екипът на „Апартаментът” ще ги изправи? – това ще стане ясно в сряда.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Историята на Нино и Назар ще продължи и в четвъртък, когато зрителите ще видят пълното преобразяване на този музикален дует, който иска да пробие и на българската музикална сцена. Музикантите са известни в Турция, но нямат толкова фенове в България. Екипът на „Апартаментът” ще ги срещне с екип от специалисти, който ще промени изцяло визията им и може би професионалния им път…

Гледай видео запис от предаването онлайн

Очаквайте в „Апартаментът” на 29, 30 ноември и 1 декември от 12.30 ч. по БНТ1!

 
По темата: ,