Ничия земя 22.04.2017 с онлайн видео – търговия с наркотици в затвора

Мръсни тайни от затвора в “Ничия земя”

Предаването “Ничия земя” тази събота по NOVA ще отведе зрителите зад стените на затвора, за да покаже малките мръсни тайни, които се крият там.

Побои, секс, рекет и лъжливи показания – това са само част от нещата, на които наркозависимите зад решетките са готови, за да получат дневната си доза.

Как търговията на дрога процъфтява в затвора? Кой печели от нея и я закриля?

Ничия земя – “Дай пари за дрога – иначе ще има жалба“

Тази събота, 22 април “Ничия земя” разказва за наркотиците зад стените на затвора в София. Даниела Тренчева разговаря с хора отвътре за хероина и хапчетата, за общите игли и схемите. Сред тях е и осъденият боксов национал Григор Саруханян.

“Фабриката за дрога работи на пълни обороти, играчите са преразпределили каналите, но начините на зависимите да я получат са придобили мащабни размери. В същността си – това е рекет. Рекетът вече е стигнал до висшите съдебни инстанции и вече го плащат данъкоплатците. Затворниците искат наркотици и заплашват с жалби. Жалби и сигнали за всичко, а това впряга цялата административна, следователска, а и съдебна система.

Печалбите от трафика вътре са огромни и друсането никой не може да го спре, дори и да иска, ако въобще иска… В затворения кръг зависимите правят всичко за дрога. Уважаеми зрители, това е затворническият бит.”

Гледайте “Ничия земя” тази събота от 18.00 ч. по NOVA

Гледай видео запис от предаването онлайн