Нора от Music Idol 2 е абсолютен хит по MAD TV в Гърция


НОРА, НЕВЕНА И ТЕО –
ЗВЕЗДИ НА MAD TV ГЪРЦИЯ!!!

Клипът с ремикса на It’s Not Right на Нора влезе на 29 място в чарта на телевизията

Всеки път обиквам те – дуетът на Невена и Тео, е номиниран в категорията на Най-добър БГ клип на наградите на MAD TV Гърция

Веднага след като взе престижната награда на БГ радио за Дебют на годината, Нора беше призната и от най-популярната музикална телевизия в Гърция – MAD TV. След като предизвика истинска сензация в южната ни съседка, клипът на ремиксираната версия на It’s Not Right влезе в Топ 50 чарта на медията директно на 29 място!

Хитовият ремикс на песента е дело на Deep Zone. Дебютният солов сингъл на Нора е неин авторски проект – самата тя е автор на текста, а музиката е на Бисер Иванов. Видеото на „It’s not Right” пък е дело на Васко Стефанов.

На 24 юни гръцката телевизия ще раздаде годишните си музикални награди. Със стъпването на телевизия MAD в България, през 2007 г. бе създадена нова категория за “Най-добър БГ клип”.

Сред петте номинирани тази година е и култовият дует на Невена и Тео – Всеки път обиквам те!!! Номинираните клипове са всъщност петте най-излъчвани парчета от MAD TV България за периода 1.04.08 – 31.03.09.

Победителите се определят от зрителите на музикалната медия. Гласуването вече започна и ще продължи до 21 юни. Победителите ще бъдат официални гости на церемонията в Гърция, където лично ще получат наградата си.

 
По темата: ,