Нов епизод на Килерът от VBOX7: истината е разкрита

Истината за „Килерът“ в новия епизод във Vbox7.com

Николета попада в любовния плен на Боян

Петимата приятели разбират истината за „Килерът“ и опасностите, които крие, а Николета попада в плен на Боян. Каква е цената на безграничната мистична сила, разберете в новия епизод на сериала първо във Vbox7.com.

Деница става жертва на „Килерът“ и пази свръхестествените си способности в тайна. В опит да разбере какво се случва, Мартин провежда сериозен разговор с нея. В кого е влюбен Мартин и защо Дени променя отношението си към Зара, вижте първо във Vbox7.com.

Въпреки предупрежденията на собственика на хижата, петимата приятели решават да останат още няколко дни. Боян им разкрива истинската история на „Килерът“ и съветва приятелите да седят далеч от опасностите, които крие. След като се измъкна от прегръдката на смъртта и заслепен от силата, която крие килерът, Калоян е още по-сигурен в решението си да остане.

Николета е привлечена от мълчаливия и мистериозен Боян. Забелязвайки симпатиите на Ники, Зара прави всичко възможно да я държи далеч от него, но не успява. Докато Зара се опитва да предпази Ники, Марти е на косъм да попадне в ръцете на Глория.

Коя ще бъде новата жертва на тайната стая? Кой от компанията стои в основата на любовен триъгълник? Какво ще се случи между Николета и Боян? Отговорите се крият в новия епизод на „Килерът“ само във Vbox7.com