„Нов фолк“ раздава престижни Фолк Оскари – слушай по „Романтика“!


Броени дни до връчването на фолк оскарите

Фолк гилдията е в трескава подготовка за партито на годината – на 23 март списание Нов фолк ще връчи Годишните си музикални награди. Събитието ще се състои в елитния столичен комплекс Син сити и ще събере блясък, конкуренция, интриги, песни и приятелство в едно.

Най-голяма е интригата около наградите, защото те обединяват изпълнители от различни музикални компании и са единствените, които ги подлагат на съпоставка и на оценката на публиката.

На 23 март ще стане ясно кои са Певецът и Певицата на годината според читателите на списанието и на сайта novfolk.bg. Ще бъдат връчени общо 30 от престижните статуетки, очаква се и всички призьори и номинирани да присъстват на церемонията.

Бляскаво ще е началото на вечерта – фолк звездите ще пристигат пред Син сити и ще влизат по червения килим на славата, давайки автографи и кратки интервюта. За посрещането им е отделен цял час.

Точно в 22 часа ще започне церемонията по връчването на наградите. Тя ще протече като концерт и ще бъде излъчвана директно по Радио Романтика и в сайта на списанието novfolk.bg.

Историята на наградите Нов фолк съхранява много вълнуващи прояви на приятелство, колегиалност и професионализъм, но и доста скандали. Как ще ни изненадат тази година звездите на попфолка ще разберем на 23 март.

Слушай Радио Романтика тук: http://slusham.com/radio/romantika.m3u

Инфо: NovFolk.BG