Нов сериал и Милен Цветков „избутват“ Камелия от Нова

Нова ТВ с нова следобедна програма и нова премиера

Удължена емисия Новините на Нова и повече време с Милен Цветков, „Господари на ефира” и премиерен сериал в следобедната програма на Нова

Нова ТВ с нова следобедна програма – това ще предложи медията на своите зрители от 25 ноември (понеделник), когато още повече новини, публицистика и свеж хумор ще окупират следобедния ефир. Броени дни по-късно към тях ще се присъедини и премиерният бразилски сериал „Пътят на възмездието”.

От 25 ноември стартира излъчването на удължена следобедна емисия на Новините на Нова. От 16.00 ч. водещите и репортерите на медията ще отделят два пъти повече време за най-актуалните новини и теми от обществения и политически живот. Веднага след това, повече ефирно време ще получи и Милен Цветков с  неговия провокативен поглед върху актуалните събития от деня.

След „Часът на Милен Цветков” щафетата ще поемат водещите Зуека и Рачков. В резултат на големия зрителски интерес, от 17.30 ч. до 18.00 ч. зрителите ще имат втори шанс да гледат епизодите от предишната вечер. Така в продължение на два часа (16.00 ч. – 18.00 ч.) Нова ТВ ще предлага микс от най-важните новини, запазения стил на Милен Цветков  и забавния хумор на „Господари на ефира”. След повече от 3 месеца в ефира на медията предаването „Марс и Венера” приключва своя сезон.

Тази промяна се случва съмнително бързо, още повече, че до преди броени дни шоуто търсеше нови участници.

Голяма изненада за зрителите на Нова ТВ ще бъде премиерният за родния ефир, най-гледаният бразилски сериал „Пътят на възмездието”, който ще стартира в началото на декември и ще се излъчва от 15.00 ч.  В него вечната история за отмъщението ще намери своя нов латино прочит.

Програмата на Нова ще изглежда така:

16.00 Новините на Нова
16.20 „Часът на Милен Цветков” – предаване на НТВ
17.30 „Господари на ефира” – забавно предаване /п/
18.00 „Сделка или не” – телевизионна игра
19.00 Новините на Нова – централна емисия
20.00 BIG BROTHER: ALL STARS 2013 – реалити шоу, на живо
23.00 „Господари на ефира” – забавно предаване
23.30 Новините на Нова
23.45 BIG BROTHER: ALL STARS 2013 – реалити шоу