Нов сезон на „Доктор Ху“ и „Петък 13, 3“ – изненади по AXN Sci-Fi

Нови премиери в програмата на AXN Sci-Fi за седмицата 24 – 30 май

Премиера – от 25 май, всеки вторник и четвъртък от 00:00
ДОКТОР ХУ (Docotor Who)
Фантастичен сериал, Великобритания / Канада, 2005
2 сезон
с Дейвид Тенант, Били Пайпър, Пол Касей, Камил Кодури, Полин Колинс, Антъни Хед

Дейвид Тенант поема ролята на Доктора във втория сезон на сериала „Доктор Ху”. Като продължение на феноменалният успех на първия сезон, който връхлетя като буря Британската телевизия през 2005 г., вторият сезон е пълен с нови тръпки, нови мъки и много нови и ужасяващи чудовища и създания…

Във втория сезон, Докторът и Роуз пътуват назад във времето до Шотландия, за да намерят кралица Виктория, изправена пред ужасяващ върколак. Двамата отскачат и до Франция през 18 век, където андроиди заплашват Версай със смъртоносен часовников механизъм. Разбира се, двамата ще отидат и в бъдещето, където сестра Кат крие зловещи тайни в сърцето на една болница, а човечеството е застрашено от безмилостния Сайбърмен.

Премиера – 29 май, събота от 00:00
ПЕТЪК 13, 3 (Friday the 13th Part III)
ужаси, САЩ, 1982
реж. Стив Майнър
с Дана Кимел, Пол Кратка, Трейси Савидж

Третата част започва точно там, където свършва втората – Джейсън оцелява след нападението на Пол и Джини, убива собствениците на магазин за дрехи, за да се преоблече и се заселва близо до езерото на място, наречено „Хигинс Хевън”. По същото време Крис Хигинс, която е била нападната от непознат преди две години край езерото Кристъл, се завръща в „Хигинс Хевън” заедно с приятели, за да изпита страховете им. Крис е заедно с гаджето си Рик и шестима приятели. Докато Крис и Рик се разхождат в гората, Джейсън убива един по един всички останали. Когато младежите се завръщат, те заварват празна къща. Крис и Рик ще трябва да се преборят за живота си.

 
По темата: ,