Нов тип семейно риалити започва по PRO.BG – участвай за пари!

Нов тип семеен реалити формат стартира по PRO.BG

Медиата обявява кастинг за участници в предаването

Започва кастингът за нов тип семеен риалити формат, който телевизия PRO.BG ще излъчи през пролетта на 2010г. Предаването, което принадлежи към т. нар. документални реалити формати, има за цел да покаже живота на българското семейство – къде и при какви условия живеят хората, какво слагат на масата си, какви са ежедневните им нужди, потребности и интереси, какво ги вълнува, и за какво мечтаят.

Тези семейства, които не се притесняват да разкажат и покажат в ефир семейния си живот, да се възползват от предложеното им предизвикателство да погледнат на себе си през призмата на телевизионния обектив и да внесат оживление в ежедневието си, без това да го нарушава, могат да се обадят на телефон 02/9 657 857 или да пишат на адрес – София 1407, бул. „Черни връх” 47, бизнес център „Витоша”, или на e-mail casting@probg.bg.

„Няма ограничения за броя на членовете в семейството и тяхната възраст. Без значение е и дали мъжът и жената имат сключен брак или не, дали децата им са общи или от предишни бракове, дали това са хора със смесен брак или не. Не е важна и изповядваната религия. Разнообразието от различни типажи ще ни даде още по-ясна и интересна картина на това, как живеем днес. Важното е тези семейства да имат желанието да се забавляват с това, което ще им се случи, с усмивка и непредубеденост да разкрият себе си, и да покажат как живеят и кое е по-важно за тях – материалното или духовното. А най-хубавото е, че ще спечелят и пари от това”, коментират от медията.

 
По темата: , ,