Нов участник в Биг Брадър, мъжете и жените се запознаха


Дългоочакваното събитие: най- сетне мъжкият и женският лагер се събират. И още – съквартирант влиза в Къщата на Big Brother. Мисията на Тошко бе призната за успешна от Big Brother 4.

Тази вечер се случи дългоочакваното събитие. Мъжете и жените в Big Brother 4 се събраха. Big Brother даде на съквартирантите писмо с инструкции. Те намериха таен проход в лабиринта и с инструменти трябваше да премахнат „стената”, която дели двата лагера. От нетърпение обаче, те нахлуха почти с “взлом” и… така връзката между двете части на самолета се откри и най-сетне участниците се събраха. Къде ще живеят сега съквартирантите ще стане ясно в последствие.

Също тази вечер, Big Brother призна мисията на Тошко за успешна. След като заблуди съквартирантите, че е бавноразвиващ се, той ще получи така желаната от него награда – инвитро оплождане за съпругата му. С това се ангажира лично продуцентът на предаването.

И пак тази вечер: зрителите най-накрая видяха къщата на Big Brother 4. Луксозният дом, в който съквартирантите все още няма да живеят, се намира само на няколко метра от двете части на разбития самолет, но вече почти никой от участниците не вярваше, че има къща. Съквартирантите вече са се примирили с мисълта, че ще изкарат три месеца в катастрофална обстановка.

В къщата влиза нов 23-ти човек, който също като всички останали живее в изолация от началото на шоуто. За начало той ще пребивава в къщата сам и ще има мисия да заснема с камера как протича денят му. Всяка вечер съквартирантът ще трябва да предава заснетия материал на Big Brother в изповедалнята.

Освен това, Big Brother даде още една мисия на Константи – той трябва да сглоби самолет от 626 части.

Кой е Константин?
Константин Михайлов от Варна на 32 години е 23-тият съквартирант. Прякорът му е „Скубара”. Обича пеенето, фитнеса, футбола и жените.

Преди време е бил много пристрастен към кокаина. Толкова много, че се е наложило сам да започне да продава дрога, за да може да плаща своята доза. Заради тази дейност е задържан многократно от полицията.

С помощта на приятели и с вяра в Господ е успял да се „откачи” от този порок и сега казва, че е „чист”. Надява се в къщата на Big Brother да срещне нови интересни хора, които да му помогнат съвсем да забрави тъмното си минало.

Колко време Константин ще обитава луксозната къща сам и кога той ще се срещне с останалите участници все още остава загадка.

 
По темата: ,